Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Τάσεις 2020 – Rethink

«Το Rethink αντικατοπτρίζει τη σημασία της σχέσης μας με τα πλαστικά μίας χρήσης και πώς αυτά μπορούν να μειωθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν και να ανανεωθούν μέσω της καινοτομίας. Το όνειρο όπως τα σουρεαλιστικά χρώματα και τα ανακυκλωμένα υλικά το αποτυπώνουν μέσα από το ιδιόμορφο στυλ»

Με απλά λόγια, το Rethink είναι πρόοδος.

Ευθυγραμμισμένο με την επιστήμη και την τεχνολογία, ανακαλύπτει εκ νέου από την παλιά εποχή και χρησιμοποιεί σύγχρονες διαδικασίες για τη δημιουργία του καινούργιου. Ένα όραμα ζωτικής σημασίας και οξυγόνωσης.
Είναι προνοητικό και βιώσιμο, είτε πρόκειται για ανακύκλωση πλαστικών με τρισδιάστατη εκτύπωση ή χαλί από παλιά παπούτσια adidas.

«Είναι μια υψηλή τάση προοπτικής και εμπνέεται από τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αναζητούν καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνικές παραγωγής για τη δημιουργία νέων υλικών από προϊόντα αποβλήτων. Είναι η δημιουργία κάτι καινούργιου από κάτι παλιό».
-Kathryn Lloyd, Ειδικός Χρωμάτων Crown

«Νέοι τόνοι αποκαλύπτονται σε αυτήν τη σύνθεση. Το πράσινο και το ροζ γίνονται σύμμαχοι στη δημιουργία ενός ισχυρού τεχνητού περιβάλλοντος που εμπλέκεται με την αρχιτεκτονική, για να επαναπροσδιορίσει τις γραμμές και τις γωνίες του. Δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για να τοποθετηθούν ελαφριά έπιπλα ως ανθρώπινα γλυπτά στο ίχνος του».
-Neville Knott, Σύμβουλος Χρωμάτων Crown

«Το Rethink αντικατοπτρίζει τη σημασία της σχέσης μας με τα πλαστικά μίας χρήσης και πώς αυτά μπορούν να μειωθούν, να επαναχρησιμοποιηθούν και να ανανεωθούν μέσω της καινοτομίας. Το όνειρο όπως τα σουρεαλιστικά χρώματα και τα ανακυκλωμένα υλικά το αποτυπώνουν μέσα από το ιδιόμορφο στυλ».
-Jemma Saunders, Ειδικός Χρωμάτων Crown

 

ΠΑΛΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τα χρώματα είναι συνθετικά στην κατασκευή τους, τίποτα πρωταρχικό, όλα επεξεργασμένα και φωτισμένα. Είναι φρέσκα και χωρίς περιορισμούς.Από το νεο-μέντα έως το φουτουριστικό ροζ, είναι ουδέτερα ως προς το φύλο και είναι ανοιχτά στην ερμηνεία.

«Τα ανακυκλωμένα και ψηφιακά τυπωμένα έπιπλα είναι καθοριστικής σημασίας για τη φωτογραφία, ενώ η παλέτα χρωμάτων είναι μια από τις αντιθέσεις. Το νεο-μέντα είναι το ηρωικό χρώμα, ενώ το Fairy Dust, το Quick Kiss και το Secret Escape παρέχουν οπτική αντίθεση και εμφανίζονται στα πιο απροσδόκητα μέρη».
-Kathryn Lloyd, Ειδικός Χρωμάτων Crown

«Καθώς η βιωσιμότητα είναι το κλειδί για το Rethink, η χρωματική παλέτα της τάσης έχει τις ρίζες της σε σύνθετα υλικά κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα απόβλητα. Φέρνει ενδιαφέροντες συνδυασμούς χρωμάτων στην παλέτα με ανακυκλωμένους τόνους στο κέντρο της. Το απαλό χρώμα μέντας είναι αναμφισβήτητα ένα ηρωικό χρώμα στην παλέτα. Το φτιάξαμε με γυάλινο μπουκάλι σε πράσινο και απαλό ροζ για εντυπωσιακή εμφάνιση».
-Justyna Korczynska, Crown Design Studio

«Το πράσινο είναι ένα διακεκριμένο χρώμα φέτος και το Rethink παρουσιάζει δύο από αυτά, το ένα ζωντανό και έντονο, και το άλλο λιγότερο απαιτητικό που κάθεται ήσυχα στους τοίχους. Τα αναδυόμενα ροζ και κόκκινα αξεσουάρ έρχονται σε αντίθεση και ζωντανεύουν την τάση. Μια φρέσκια και ενεργητική παλέτα».
-Jemma Saunders, Ειδικός Χρωμάτων Crown