ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρεία Hadjiyiannis ιδρύθηκε το 1967 και για πάνω από μισό αιώνα δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών και διανομής, μίας πλούσιας γκάμας δομικών προϊόντων και χρωμάτων, σε μεγάλες αλυσίδες DIY, καταστήματα οικοδομικών υλικών, χρωματοπωλεία και συνολικά σε περισσότερα από 300 καταστήματα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η Hadjiyiannis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος διεθνούς φήμης κολοσσών όπως π.χ. της Isomat (δομικά υλικά και χρώματα), της Crown Paints και Sandtex (χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) της V33 (προϊόντα φροντίδας ξύλου), της Rust-Oleum (εξειδικευμένα χρώματα), της Valpaint (διακοσμητικά επιχρίσματα) κ.ά.  Όλα τα προϊόντα της εταιρείας  απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες για μεγάλα ή μικρά έργα, όσο και σε ερασιτέχνες DIYers και είναι προσιτά για τον κάθε καταναλωτή.

Η πορεία της εταιρείας είναι εντυπωσιακά ανοδική με πολύ ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της οικοδομικής αγοράς, οδήγησαν τη Hadjiyiannis σε νέους πρωτοποριακούς δρόμους, για να μπορεί να αντεπεξέρχεται με επιτυχία σε αυτές τις απαιτήσεις. Ορισμένα παραδείγματα είναι η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου εκπαίδευσης -του Hadjiyiannis Academy- όπου τόσο το προσωπικό της εταιρείας, όσο και οι συνεργάτες / πελάτες της εταιρείας, απολαμβάνουν αδιάκοπη εκπαίδευση με σεμινάρια ανάπτυξης τεχνικών γνώσεων. Αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της ανθρωποκεντρικής και πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της εταιρείας, που αποτελεί ένα από τους βασικούς πυλώνες επιτυχίας της. Επίσης, η δημιουργία μεγάλων αποθηκών, νέων κεντρικών γραφείων, εντυπωσιακού εκθεσιακού χώρου και νέες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της αγοράς, καθιστούν τη Hadjiyiannis ως μία πρωτοπόρο και καινοτόμο εταιρεία στο χώρο των δομικών υλικών, των χρωμάτων, της ανακαίνισης και της διακόσμησης.

Η διαφοροποίηση της Hadjiyiannis από τους ανταγωνιστές της, έγκειται στις υπηρεσίες της ιδιαίτερα μετά την πώληση, αφού η τεχνογνωσία και η υποστήριξη των ανθρώπων της εταιρείας, διασφαλίζουν την εγγύηση στο αποτέλεσμα για κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, στον σύγχρονο και απαιτητικό τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας, είναι η απόλυτη ικανοποίηση του κάθε συνεργάτη μας, ο οποίος νιώθει τη σιγουριά ότι είμαστε πάντα δίπλα του.

Για εμάς, αυτό είναι που έχει σημασία. Αυτό κάνουμε με επιτυχία εδώ και μισό αιώνα.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

«Δημιουργούμε και προσφέρουμε καθημερινά τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων πιο εμπνευσμένες, δημιουργικές και ευχάριστες.

Το κάνουμε εφικτό με ποιοτικά προϊόντα, ασφάλεια, σωστή προστασία και με βασικό συστατικό το χρώμα στη δόμηση, ένα τομέα όπου μαζί κτίζουμε μια νέα προσέγγιση στο χώρο.

Είμαστε αφιερωμένοι στην εξασφάλιση ενός δημιουργικού κόσμου με επίκεντρο τον άνθρωπο, με υλικά και υπηρεσίες που ανεβάζουν τις απαιτήσεις στη δόμηση, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής μέσα από αυτό που κάνουμε».

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Για μισό αιώνα προσφέρουμε ποιότητα γιατί δουλεύουμε με πάθος και θέλουμε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι. Μαζί συνεχίζουμε για νέες προκλήσεις...
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - 1967

1967

Έναρξη εργασιών με το πρώτο κατάστημα στη Λεμεσό.
Print

1968

Συνεργασία με την Crown Paints.
Print

1977

Δημιουργία Εταιρείας.
Print

2000

Συνεργασία με τη Sandtex (χρώματα εξωτερικών τοίχων).
Print

2005

Συνεργασία με τη V33 (προστασία ξύλου).
Print

2006

Συνεργασία με τη Rust-Oleum (εξειδικευμένα χρώματα).
Print

2008

Μετακόμιση σε νέες σύγχρονες αποθήκες.
Print

2012

Έναρξη εξαγωγών σε Ελλάδα και Μέση Ανατολή.
Print

2012

Δημιουργία Decofix, νέας μάρκας οικοδομικών υλικών και χρωμάτων.
Print

2014

Συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα Logistics.
Print

2014

Νέα κεντρικά γραφεία στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.
Print

2015

Λειτουργία On-Line Shop σε νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα.
Print

2016

Συνεργασία με τον Όμιλο KAEM (Hardy, Scley, Kussner, Grone).
Print

2016

Δημιουργία του Hadjiyiannis Academy.
Print

2016

Νέο σύστημα ανάμειξης χρωμάτων Chromamix.
Print

2017

Είσοδος στον τομέα των ταπετσαριών τοίχου (wallpaper).
Print

2017

Νέο κατάστημα Hadjiyiannis στην περιοχή Λινόπετρας στη Λεμεσό.
Print

2018

Συνεργασία με ISOMAT (Ελληνικός κολοσσός στον τομέα της δόμησης).
Print

2018

Συνεργασία με COSMOS LAC (εξειδίκευση στα σπρέι).
Print

2019

Νέα συνεργασία στον τομέα των wallpaper, με την εταιρεία GRAHAM AND BROWN.
Print

2020

Ολική ανακαίνιση της εξωτερικής όψης του καταστήματος στη Λεωφόρο Μακαρίου.
Print

2020

Συνεργασία με την KEMIPOL, Ελληνική εταιρεία λιπαντικών.
Print

2020

Ακόμη δύο νέες συνεργασίες: GECO (ασφαλτικές μεμβράνες) και RAVAGO (πολυστερίνες).
Print

2021

Είσοδος στον τομέα των εξειδικευμένων καθαριστικών με τη συνεργασία με τη NEW LINE.
Print

2021

Συνεργασία με την εταιρεία SABER (σφραγιστικά υλικά).
Print

2021

Δημιουργία νέας ιστοσελίδας και e-shop που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.
Print

ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, αφού αυτό είναι το απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας μας. Μόνο μέσω της γνώσης, της εξειδίκευσης και της αδιάκοπης εκπαίδευσης, μπορούμε να παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες πριν αλλά κυρίως μετά την πώληση.

Το εργατικό μας δυναμικό αποτελείται από νέους ανθρώπους με δημιουργικό πνεύμα και φρέσκες ιδέες. Με πλούσιες γνώσεις, ήθος, εργατικότητα και επαγγελματισμό, μπορούν να προτείνουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα των εκλεκτών συνεργατών και πελατών μας.

Φιλοσοφία μας «περιουσία μας, οι άνθρωποί μας», γι’ αυτό και επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, αφού αποτελεί το κύριο συστατικό της επιτυχίας μας.  Όλοι οι άνθρωποι της Εταιρείας Χατζηγιάννης βρίσκονται χρόνια μαζί μας και όλοι μαζί αποτελούμε μια οικογένεια που συνδυάζει την αγάπη με τον επαγγελματισμό. Με την ίδια «συνταγή» εμβολιάζεται κάθε νέο στέλεχος στην Εταιρεία μας.

Πιστεύουμε στην εξειδίκευση, γι’ αυτό και είμαστε μια μικρή σχετική ομάδα, κάτι που μας επιτρέπει να κινούμαστε με ευελιξία αλλά κυρίως, να έχουμε προσωπική επαφή με τον κάθε συνεργάτη, πελάτη, φίλο.

Πολιτική της Εταιρείας είναι, οι επιμέρους εργασίες να ανατίθενται στους καλύτερους επαγγελματίες του κάθε χώρου αναλόγως, όπως η διανομή, η αποθήκευση, τα λογιστικά, η επικοινωνία, διαφήμιση και προβολή της Εταιρείας κ.ά. Με αυτό τον τρόπο, εμείς μπορούμε να είμαστε αφοσιωμένοι εκατό τοις εκατό σε αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε καλύτερα, για να έχουμε πάντα ικανοποιημένους τους συνεργάτες και πελάτες μας.