ISOMAT

Πρόκειται για ελληνική παραγωγική εταιρεία χημικών δομικών και κονιαμάτων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με τρεις παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, επτά θυγατρικές εταιρείες σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από εξήντα χώρες παγκοσμίως.

CROWN PAINTS

Είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής χρωμάτων της Αγγλίας με έτος ίδρυσης το 1777. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία υψηλής ποιότητας χρωμάτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Τα προϊόντα της είναι φιλικά προς το περιβάλλον και η εταιρεία χαρακτηρίζεται από τις συνεχείς καινοτομίες με νέα προϊόντα.

SANDTEX

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ανεξάρτητο κατασκευαστή χρωμάτων, συνώνυμο με την προστασία εξωτερικών επιφανειών κτιρίων. Η εταιρεία από το 1960 αναγνωρίζεται για την αντοχή και την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Το σύστημα προστασίας της SANDTEX δημιουργήθηκε ειδικά για να προστατεύει τις εξωτερικές επιφάνειες από τη φθορά με αντοχή μέχρι και για 15 χρόνια.

RUST-OLEUM

H RUST-OLEUM είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην παραγωγή προστατευτικών χρωμάτων και υλικών επικάλυψης επιφανειών. Προσφέρει προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν μακροχρόνια προστασία και αντοχή, μειώνοντας το αρχικό κόστος στο ελάχιστο. Είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που ανακάλυψε τη φόρμουλα της μπογιάς που εφαρμόζεται κατευθείαν στη σκουριά.

V33

Από το 1957 παράγει και διαθέτει σε όλη την Ευρώπη κορυφαία προϊόντα προστασίας και διακόσμησης για κάθε τύπου ξυλοκατασκευή. Βερνίκια εμποτισμού, επιφάνειας, δαπέδων, επίπλων και πέτρας, αστάρια και διαβρωτικά, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δίνουν ομορφιά και μακροχρόνια προστασία. Κανείς δεν φροντίζει το ξύλο καλύτερα από την V33.

VALPAINT

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ιταλία με εξειδίκευση στην παραγωγή διακοσμητικών χρωμάτων και τεχνοτροπιών. Με τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια, έμπειρους τεχνικούς και χημικούς, η VALPAINT επενδύει σε νέας γενιάς προϊόντα, σεβόμενη πάντα το περιβάλλον. Οι δυνατότητες διακόσμησης με την VALPAINT είναι απεριόριστες και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.

COSMOS LAC

Ηγετική εταιρεία στον κόσμο των σπρέι στην Ελλάδα, πρώτη σε πωλήσεις στη νοτιοανατολική Ευρώπη και με ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς σε χώρες όλου του πλανήτη. Από το 1979 μέχρι και σήμερα, περισσότερα από 80 εκατομμύρια σπρέι, έχουν χρησιμοποιηθεί από τους πιστούς αγοραστές των σπρέι COSMOS LAC και τα έχουν καθιερώσει ως τα πιο γνωστά και αξιόπιστα σπρέι για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη.

GRAHAM & BROWN

Η Graham & Brown είναι μια διεθνής εταιρεία για ταπετσαρίες που καινοτομεί στην αγορά οικιακής αναβάθμισης εδώ και 70 χρόνια, με προϊόντα βρετανικής κατασκευής και σχεδιασμού.Η γκάμα μας με κορυφαίες μάρκες περιλαμβάνει τις Superfresco, Superfresco EASY και Contour. Τα προϊόντα πωλούνται μέσω μεγάλων DIY στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Τα τελευταία 10 χρόνια, η Graham & Brown έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης της αναγέννησης στην ταπετσαρία, μετατρέποντας ένα προϊόν διακόσμησης σπιτιού παλιάς μόδας σε μια εμπνευσμένη εσωτερική διακόσμηση.

HARDY

Η HARDY πρωτοπορεί στην αγορά εργαλείων για βάψιμο (αξεσουάρ, προετοιμασίας επιφανειών, για ταπετσαρίες τοίχου, εργαλεία εφαρμογής για πλακάκια και προϊόντα συντήρησης και προστασίας. Αυτή η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εξυπηρετεί τις ανάγκες επαγγελματιών και των ερασιτεχνών.

SCLEY

Εταιρεία που παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα ταινιών για διάφορες εφαρμογές όταν πρόκειται για ανακαίνιση, στο σπίτι, στον κήπο ή στο γραφείο. Τα προϊόντα SCLEY είναι φτιαγμένα από κατάλληλα υλικά, επιλεγμένα μετά από έρευνα και τις εισηγήσεις από τεχνίτες, ελαιοχρωματιστές, κεραμοποιούς  και άλλους βιοτέχνες.

GRONE

Ανθεκτική και αξιόπιστη. Αυτά τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι νέα στην αγορά, αλλά έχουν ήδη δείξει την καλύτερη τους εκδοχή. Οι καλές τεχνικές παράμετροι είναι τα κύρια κριτήρια που διακρίνουν τα εργαλεία της Grone.

KUSSNER

Η Kussner συμπεριλαμβάνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις στη βιομηχανία. Το ευρύ φάσμα προϊόντων χωρίζεται σε συνολικά 50 ομάδες. Οι πελάτες μας συνδέουν την επωνυμία μας με την αξιοπιστία και την ευχρηστία.

BARTOLINE

Κορυφαία εταιρεία η οποία παράγει διαλύτες, στόκους και κόλλες ταπετσαρίας με έδρα την Αγγλία. Προσφέρει αυστηρά ελεγμένα προϊόντα με πλήρη εναρμονισμό στις προδιαγραφές ασφαλείας στην παραγωγή και στην προστασία του περιβάλλοντος.

KEMIPOL

Η ενέργεια εκείνων που αναζητούν συνεχώς καλύτερα πρότυπα ποιότητας και μεγαλώνουν για την επίτευξη του στόχου τους. Η χημεία εκείνων που φαντάζονται νέες ευκαιρίες και νέα στοιχεία για να κάνουν την καινοτομία την αφετηρία τους. Η Kemipol τα βάζει όλα αυτά στην παραγωγή βερνικιών, πλαστικών και χαρτιού. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από αραιωτικά για ακρυλικά βερνίκια έως διάφορους τύπους χρωμάτων, όπως εποξικά, πολυουρεθανικά και συνθετικά, καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον σπρέι αφαίρεσης λεκέδων, απολιπαντικά για επαγγελματική χρήση, προϊόντα αποσκλήρυνσης για τον εξοπλισμό απολίπανσης πριν από τη βαφή και διαβρωτικά.

RAVAGO

Η Ravago Building Solutions (RBS) παράγει και διανέμει εξειδικευμένα δομικά και κατασκευαστικά προϊόντα και παρέχει λύσεις δόμησης σε όλη την Ευρώπη. Η RBS έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής μονωτικών υλικών (XPS & πετροβάμβακας), στεγανωτικών μεμβρανών και συσκευασίας. Εκτός από τα προϊόντα παραγωγής της, διακινεί μέσω του μεγάλου δικτύου διανομής και εμπορίας που διαθέτει, μία γκάμα υλικών γνωστών οίκων στον τομέα των δομικών και κατασκευαστικών προϊόντων.

NEW LINE

Η εταιρεία New Line ιδρύθηκε το 1965 και είναι η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε ολοκληρωμένη γκάμα εξειδικευμένων καθαριστικών, τόσο για επαγγελματική όσο και για ιδιωτική χρήση. Τα προϊόντα New Line υπάρχουν σε περισσότερα από 2.500 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

GECO

Δημιουργημένη από ένα ιταλικό όραμα που στοχεύει τις διεθνείς αγορές, οι μεμβράνες Geco είναι αποτέλεσμα κοινής έρευνας μεταξύ δύο ιταλικών εταιρειών παραγωγής. Η Geco, χάρη στην τεχνογνωσία της, συμβαδίζει με τις παγκόσμιες αλλαγές και είναι μια αναγνωρισμένη μάρκα και στις πέντε ηπείρους. Οι καινοτόμες λύσεις που προτείνονται για τις διεθνείς αγορές, είναι αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας, πάθους και δέσμευσης να αντιμετωπίζει πάντα τις νέες προκλήσεις.

SABER

Ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στο Λίβανο και είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα των σφραγιστικών υλικών. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που κατασκευάζονται με πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας AFAQ ISO 9001 και που διατίθενται στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αφρική.