Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις SS 2023-2024 – Breathe

Η ελαφρότητα και η ισορροπία συμβολίζουν τη συλλογή Breathe, με αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους χώρους να ρέουν ελεύθερα. Το φως και η σκιά από σύνθετα μοτίβα, κενά τούβλα, υφαντά υλικά και έπιπλα συνυπάρχουν με θερμές, γήινες και φρέσκες αποχρώσεις για να δημιουργήσουν χώρους διαλογισμού. Οι σκιές και το φως παίζουν μαζί, θολώνοντας τα όρια και διευρύνοντας τους χώρους. Τα χρώματα είναι ισορροπημένα και απαλά – ζεστά ουδέτερα λευκά για ελαφρότητα – τονικό τερακότα και καφετί για εμπλουτισμό, με πινελιές από θολό πράσινο και δροσερό μπλε.

Η δημιουργία της Breathe:

“Ας πλέξουμε το δρόμο μας μέσα από τη Συλλογή Χρωμάτων Breathe, όπου οι τοίχοι είναι ελεύθεροι να αναπνεύσουν και να δημιουργήσουν νέους χώρους μέσα από εκπληκτικά εφέ φωτός και σκιάς που προβάλλονται στους τοίχους και μέσα από τα πάνελ. Ένα μείγμα από πλούσια, θερμά χρώματα τερακότα πλέκονται μαζί με θολά πράσινα και δροσερά μπλε που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γεωμετρική ή οργανική έκφραση.”

Lisa Miller, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Η ελαφρότητα και η ισορροπία συμβολίζουν τη συλλογή Breathe. Για τη συλλογή αυτή εμπνευστήκαμε από αρχιτεκτονικά υλικά που θυμίζουν την πλέξη: υλικά που παίζουν με το φως και σχηματίζουν σκιές για να επιτρέψουν μια παιχνιδιάρικη αίσθηση μέσα σε έναν χώρο και μας υπενθυμίζουν ότι τίποτα δεν είναι ποτέ στατικό.”

Kathryn Lloyd, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Οι ανοιχτοί υφαντοί τοίχοι και τα πάνελ με κορνίζες είναι τα βασικά στοιχεία της συλλογής Breathe. Αυτή η απλή λύση ανοίγει τον χώρο, δημιουργώντας ένα όμορφο εστιακό σημείο και επιτρέποντας στο φως να αναπνέει μέσα από περίπλοκα μοτίβα. Η έμπνευση για τα μοτίβα μπορεί να προέρχεται από γεωμετρικά αρχιτεκτονικά σχήματα μέχρι πιο οργανικές, φυσικές μορφές ή σύνθετες ανατολίτικες διακοσμήσεις. Η χρωματική παλέτα είναι ένας συνδυασμός θερμών χρωμάτων τερακότα και απαλών ουδέτερων χρωμάτων με πινελιές πράσινου και μπλε για ισορροπία.”

Justyna Korczynska, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown