Προτάσεις & Λύσεις

Χρωματιστοί εξάγωνοι πίνακες από φελλό για το γραφείο σας

Ο χώρος εργασίας σας είναι σαν το δεύτερο σπίτι σας, αφού περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας εκεί, οπότε γιατί να μην το διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε έναν χώρο στον οποίο θα απολαμβάνετε πραγματικά να βρίσκεστε!


Εάν πάντα επιθυμούσατε ένα όμορφο, χρωματιστό, πίνακα από φελλό σε διάφορα σχήματα και σχέδια,  τότε δημιουργήστε το εσείς εύκολα και γρήγορα, με την βοήθεια της Rust-Oleum. Πολύ απλά, χρησιμοποιώντας ένα πίνακα από φελλό και τα spray της Rust-Oleum, μπορείτε να κατασκευάσετε πολλούς ψηφιδωτούς εξάγωνους πίνακες από φελλό, που να ταιριάζουν με τον εσωτερικό χρωματισμό του χώρου σας. Επιλέξαμε τη σειρά της Rust-Oleum Painter’s Touch spray paint για να ολοκληρώσουμε αυτό το σχέδιο, θέλοντας έτσι να αποφύγουμε τη βούρτσα και τα σημάδια που αφήνει, για ένα άψογο αποτέλεσμα.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

  • Rust-Oleum Painter’s Touch Spray Paint (χρώματα Blossom White, Candy Pink και French Lilac)
  • Ρίγα
  • Ταινία
  • 1 Πίνακα/Φύλλο από φελλό
  • Ένα χαλάκι κοψίματος
  • Στυλό
  • Χαρτοκόπτη
  • Πρότυπο από χαρτί

ΒΗΜΑΤΑ
1. Πάρτε το πρότυπο σας και σχεδιάστε ένα σχέδιο στο πίσω μέρος του φελλού. Χρησιμοποιήσαμε μια ρίγα μαζί με το πρότυπο μας για να εξασφαλίσουμε ευθείες γραμμές.


2. Τοποθετήστε τον πίνακα στο χαλάκι κοπής. Χρησιμοποιώντας τον χαρτοκόπτη, κόψτε προσεκτικά το φελλό. Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε κάθε γραμμή μερικές φορές με το χαρτοκόπτη, ανάλογα με το πόσο παχύς είναι ο φελλός σας.


3. Στο μπροστινό μέρος κάθε εξάγωνου φελλού, καλύψετε τις περιοχές που δεν θέλετε να βάψετε με ταινία, εξασφαλίζοντας κάθε κομμάτι της ταινίας αν πιέζεται προς τα κάτω σταθερά.


4. Κρατώντας το δοχείο περίπου 30 cm από την επιφάνεια, ψεκάζετε σε μια σταθερή κίνηση προς τα εμπρός και προς τα πίσω, ελαφρώς επικαλύπτοντας με κάθε διαδρομή. Για καλύτερα αποτελέσματα, ενώ ψεκάζετε διατηρήστε το κουτί στην ίδια απόσταση από την επιφάνεια και διατηρήστε το κουτί σε κίνηση. Θα δείτε ότι μερικά από τα χρώματα θα απορροφηθούν στον φελλό. Εφαρμόστε μερικές ελαφρές στρώσεις λίγα λεπτά αργότερα για πλήρη κάλυψη.

Καλή επιτυχία!