Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις SS 2023-2024 – JOY

Η συλλογή Joy περικλείει σύντομες μαγικές στιγμές αγνής ευτυχίας που μπορούν να βρεθούν σε καθημερινές εμπειρίες, όπως οι φυσαλίδες, η έλλειψη βαρύτητας, η πολλαπλότητα και οι πολύχρωμες εικόνες.

Αγκαλιάζοντας την αίσθηση του χιούμορ, η Joy εμπνέει ένα καλλιτεχνικό ταλέντο με αυτή τη συλλογή αντιθετικών χρωμάτων, που κυμαίνονται από τολμηρά έως φωτεινά και από διακριτικά έως υποτονικά. Το χρώμα είναι πλούσιο και εφαρμόζεται σε αφθονία χρησιμοποιώντας λωρίδες ή μοτίβα μπλοκ σε οποιαδήποτε επιφάνεια – οροφές, τοίχους, υφάσματα και έπιπλα.

Η δημιουργία της Joy:

“Μεταφερθείτε στις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής με τη διορατικότητα της συλλογής Joy. Η ειδικά επιλεγμένη παλέτα χρωμάτων pick-and-mix περιέχει αναζωογονητικές αποχρώσεις  που συνδυάζονται όμορφα μεταξύ τους για ένα γοητευτικό οπτικό αντίκτυπο. Με προσεκτικά ισορροπημένους συνδυασμούς ήπιων και πιο τολμηρών αποχρώσεων σε ίσες αναλογίες και την απουσία ενός κύριου χρώματος-ήρωα, αυτή η δυναμική παλέτα είναι μια πρόσκληση για παιχνίδι και πειραματισμό με το χρώμα. Με τις μεγάλες, τολμηρές ρίγες να είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συλλογής, εξερευνήστε όλες τις επιφάνειες πέρα από τους τοίχους. Η Joy είναι η τέλεια πλατφόρμα για να είστε δημιουργικοί και να φέρετε ευτυχία στο χώρο σας.”

Justyna Korczynska, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Αυτή η συλλογή παιχνιδιάρικων χρωμάτων αντικατοπτρίζει μια αισιοδοξία και μια αναζωογονητική προσέγγιση στους εσωτερικούς χώρους. Γιορτάζοντας τους γλυκύτερους καραμελένιους τόνους, κάθε συνδυασμός pick and-mix επιτρέπει ένα χρωματικό σχήμα που αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ζωηροί, διασκεδαστικοί χώροι. Είτε πρόκειται για ριγέ έπιπλα είτε για διασκεδαστικά συλλεκτικά αντικείμενα, αυτά τα χρώματα ενώνονται για να δημιουργήσουν μια εμφάνιση που θα γεννήσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.”

Neville Knott, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Προχωρώντας προς το 2023-2024, η διασκέδαση και το παιχνίδι θα είναι το κλειδί. Η Joy επιδιώκει να προσφέρει σύντομες στιγμές καθαρής ευτυχίας που μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση για όλη την ημέρα. Αυτή η συλλογή προσφέρει μια αχτίδα ελαφριάς ανακούφισης και διαφυγής που βρίσκεται σε απλές εμπειρίες. Το χρώμα εμφανίζεται σε αφθονία. Η παλέτα έχει σχεδιαστεί για να είναι χαρούμενη και ανεβαστική με μοτίβα που δημιουργούν ένα στοιχείο θαυμασμού.”

Kathryn Lloyd, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Σε αυτή τη ζωντανή χρωματική συλλογή, κάθε απόχρωση βρίσκεται ισότιμα δίπλα στη γειτονική της και σχηματίζει ένα χαρούμενο φάσμα απόλαυσης. Χρησιμοποιήστε κάθε επιφάνεια ενός δωματίου, διαχωρίστε περιοχές και προσθέστε δομή για να ζωντανέψετε το δικό σας όραμα με τολμηρές, φαρδιές λωρίδες που εκπέμπουν ενέργεια και ζωντάνια.”

Lisa Miller, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown