Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις 2023-2024 – Metaverse

Ο ψηφιακός και ο φυσικός κόσμος συγκρούονται για να δημιουργήσουν την υπερρεαλιστική ζωντάνια του Metaverse. Αυτή η εικόνα μας ταξιδεύει σε ένα ζωντανό ταξίδι στο μέλλον, αποτυπώνοντας ένα όραμα του αύριο με μια δόση ψηφιακής νοσταλγίας. Η εκλεκτική παλέτα του Metaverse, εμπνευσμένη από το neon, διοχετεύει τον εσωτερικό σας μαξιμαλιστή για να δημιουργήσει μια καθηλωτική, τολμηρή και ανατρεπτική σχεδιαστική εμπειρία.

Εικόνες που δημιουργούνται από υπολογιστή, υπερκορεσμένα χρώματα και εκρηκτικές αποχρώσεις neon συνδυάζονται με ήπιες ροζ αποχρώσεις για να γιορτάσουν την ενότητα του αναλογικού και του ψηφιακού, δημιουργώντας μια υπερρεαλιστική συλλογή χρωμάτων που είναι μοντέρνα και εξωφρενικά με την ικανότητα να μας μεταφέρουν σε ένα ονειρικό τοπίο που είναι αισθητηριακό και εντυπωσιακό.

“Αυτό δεν είναι ένα θέμα που φοβάται την τεχνολογία- είναι ελπιδοφόρο για το τι μπορεί να φέρει. Μαξιμαλισμός γεμάτος διασκέδαση: Το Metaverse είναι για τους προοδευτικούς αισιόδοξους.

Οι άνθρωποι είναι πιο συνδεδεμένοι από ποτέ, με την αύξηση της ψηφιοποίησης και της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του ηλεκτρονικού εμπορίου, της ψυχαγωγίας, των παιχνιδιών και των τεχνολογιών video-streaming. Αυτό το θέμα είναι μια σύγκρουση του ψηφιακού και του φυσικού κόσμου που καθοδηγείται από έναν υβριδικό καταναλωτή που θέλει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους – ψηφιακό και φυσικό”.

Kathryn Lloyd, Ειδικός Χρωμάτων Crown

“Τα φουτουριστικά τολμηρά χρώματα ξεχωρίζουν σε αυτό το περιπετειώδες και ζωντανό θέμα. Το κορεσμένο μπλε του κοβαλτίου φέρνει ενέργεια και συγκρούεται με τα ζωηρά ροζ για να κάνει αυτή τη διορατικότητα να γίνει ηλεκτρική.

Ο συνθετικός φωτισμός βοηθά να φωτιστούν οι βαθιές, σκοτεινές αποχρώσεις σε αυτόν τον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Το βάθος του μπλε και του πετρόλ δίνουν σε αυτή την τάση μια κυκλοθυμική και έντονη αίσθηση, ενώ οι νέον πινελιές προσθέτουν φως και σκιά. Τα παστέλ ροζ χρώματα στη συνέχεια μαλακώνουν την παλέτα και επαναφέρουν τη ζεστασιά”.

Lisa Miller, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown