Προϊόντα & Υπηρεσίες, Χρώμα & Διακόσμηση

Πως να δημιουργήσετε το δικό σας DIY Διακοσμητικό Στεφάνι

Η ανανέωση των διακοσμητικών σας δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Με τη βοήθεια της Rust-oleum, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά διακοσμητικά.

Αυτό το γεωμετρικό στεφάνι ομορφαίνει τον χώρο σας και είναι επίσης απεριόριστα προσαρμόσιμο, απλά αλλάξτε τα φύλλα και το χρώμα όσο συχνά θέλετε με τη σειρά σπρέι μεταλλικών αποχρώσεων της Rust-Oleum.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Βήμα 1ο Συγκεντρώστε τα φύλλα που έχετε επιλέξει και βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς καθαρά πριν ξεκινήσετε το έργο σας. Μετακινήστε τα φύλλα σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο και τοποθετήστε τα πάνω από παλιές εφημερίδες.

Βήμα 2ο: Πάρτε το σπρέι με την απόχρωση που έχετε επιλέξει (έχουμε επιλέξει Rust-Oleum Metallic σε Bright Copper) και ανακινήστε καλά. Κρατήστε το δοχείο περίπου 30 cm από την επιφάνεια των φύλλων και ψεκάστε. Εφαρμόστε πολλές ελαφριές στρώσεις με διαφορά λίγων λεπτών. Αφήστε να στεγνώσει σε καλά αεριζόμενο μέρος.

Βήμα 3ο: Μόλις στεγνώσουν πλήρως, συνδέστε τα φύλλα σας στο στεφάνι χρησιμοποιώντας σύρμα χειροτεχνίας, τοποθετώντας τα φύλλα μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με το σχέδιό σας.

Related Products