Προϊόντα & Υπηρεσίες

Πολυουρεθανική / Υβριδική / Ακρυλική Στεγάνωση από την Isomat

Τα Πολυουρεθανικά, υβριδικά και ακρυλικά µονωτικά της ISOMAT είναι προϊόντα τα οποία µπορούν να χρησιµοποιηθούν κυρίως στην οροφή του κτηρίου.

Περιέχουν µεγάλη περιεκτικότητα σε ακρυλική και πολυουρεθανική ρητίνη όπου µε την επάλειψη τους δηµιουργούν µια ενιαία ελαστική, στεγανή και ατµοπερατή µεµβράνη χωρίς αρµούς και ενώσεις. Οι ακρυλικές ρητίνες έχουν µεγάλη ελαστικότητα σε συνδυασµό µε πολυουρεθανικές ρητίνες οι οποίες παρέχουν μεγάλη πρόσφυση και αντοχή στα λιμνάζοντα νερά δηµιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσµα. Επίσης παρουσιάζουν µεγάλη αντανάκλαση την προσπίπτουσα ηλιακής ακτινοβολίας µε αποτέλεσµα να µην εισέρχεται θερµότητα µέσα στο κτήριο συµβάλλοντας έτσι στην θερμομόνωση του κτηρίου. Όλα τα προϊόντα είναι εναρμονισμένα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ-1504-2 που αφορά την προστασία του σκυροδέματος

Επιλογές προϊόντων / συστημάτων:

  1. To ISOFLEX PU-510 είναι καθαρή πολυουρεθανική µόνωση ενός συστατικού η οποία έχει µεγάλη ανθεκτικότητα στην ηλιακή, µηχανική και θερµική καταπόνηση. Μετά την εφαρµογή του ISOFLEX PU-510 συστήνεται να εφαρµόζεται µια στρώση TOPCOAT PU-720 η οποία θα προστατέψει το ISOFLEX PU-510 και θα δώσει περισσότερα χρόνια ζωής στην µόνωση. Επίσης έχει µεγάλη αντοχή στα λιµνάζοντα νερά.
  2. Τα ISOFLEX AEGEAN και ISOFLEX HYBRID είναι υβριδικές πολυουρεθανικές µονώσεις οι οποίες χρησιµοποιούνται στην οροφή του κτηρίου για πλήρη στεγανοποίηση της. ∆εν αλλοιώνεται το «φιλµ» της µόνωσης από τα λιµνάζοντα νερά λόγω των πολυουρεθανικών ρητινών που περιέχει. Η ISOFLEX AEGEAN έχει το πλεονέκτηµα να διατηρεί την λευκότητα της για µεγάλο χρονικό διάστηµα.
  3. Το ISOFLEX το οποίο είναι ακρυλική µόνωση και περιέχει ακρυλικές ρητίνες οι οποίες προσδίδουν στο προϊόν µεγάλη ελαστικότητα χωρίς αρµούς και ενώσεις.
  4. Το FLEXCOAT είναι στεγανοποιητικό υλικό τοιχοποιίας µε βάση ακρυλικές ρητίνες οι οποίες προσδίδουν µεγάλη ελαστικότητα και γεφυρώνουν τριχοειδής ρωγµές.