Διάφορα Θέματα

Η βαφή με σπρέι είναι τώρα ευκολότερη για τους DIYers με το Smart Cap της Cosmos Lac

Μέχρι τώρα, οι κατασκευαστές εξοπλισμού ψεκασμού χρησιμοποιούσαν ακροφύσια υψηλής τεχνολογίας μόνο για αερολύματα αυτοκινήτων.

Αποφασίσαμε να κάνουμε τη διαφορά, συμπεριλαμβάνοντας το SMART CAP στη γενική σειρά βιομηχανικών χρωμάτων RAL, για να καταστήσουμε αυτή την τεχνολογία αιχμής διαθέσιμη στους απλούς χρήστες. Μπορείτε να βρείτε την τεχνολογία SMART CAP σε επιλεγμένα τεχνικά σπρέι επίσης. Ελέγξτε τον κατάλογό μας για να βρείτε τα προϊόντα με την ετικέτα “PAINT LIKE A PRO”. Με το νέο SMART CAP ο ψεκασμός είναι πλέον πολύ ευρύτερος και πιο γραμμικός από ό,τι με ένα τυπικό ακροφύσιο που ψεκάζει κυκλικά και επιθετικά (spot spray).

Ο ευρύς και γραμμικός ψεκασμός προσφέρει ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα.

  • Ευκολία βαφής: Σε μια μεσαίου μεγέθους επιφάνειας, απαιτούνται 25-30 γρήγορες κινήσεις με ένα τυπικό ακροφύσιο, ενώ με το νέο SMART CAP αρκούν 8-10. Λιγότερες κινήσεις σημαίνει λιγότερα λάθη.
  • Λιγότερα τρεξίματα χρώματος: Καθώς ο ψεκασμός είναι πιο σταθερός και εξαπλώνεται σε μεγαλύτερο πλάτος, προκύπτουν λιγότερα τρεξίματα χρώματος, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία προσιτή ακόμη και σε μη επαγγελματίες χρήστες.
  • Γρήγορο στέγνωμα: Ο χρόνος στεγνώματος μειώνεται καθώς η ευρύτερη ροή ψεκασμού δημιουργεί λεπτότερα στρώματα τα οποία στεγνώνουν γρηγορότερα.
  • Καλύτερη επίστρωση: Καθώς το χρώμα απλώνει ομοιόμορφα, οι επιφάνειες αποκτούν ένα πιο λείο φινίρισμα.
  • Κάθετος ψεκασμός: Περιστρέφοντας το μαύρο ακροφύσιο του ψεκαστήρα, ο χρήστης μπορεί πλέον να ψεκάζει κάθετα. Επιφάνειες όπως κολώνες, κιγκλιδώματα, πόδια τραπεζιών κ.λπ. μπορούν τώρα να βαφτούν ακόμα πιο αποτελεσματικά από ό,τι με ένα τυπικό ακροφύσιο!

Με το νέο ακροφύσιο, οι χρήστες έχουν τον έλεγχο του ψεκασμού, ενώ ταυτόχρονα η εμπειρία της βαφής γίνεται πιο ομαλή, πιο εύχρηστη και ακριβής.

Διασκεδάστε και ΒΑΨΤΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ χρησιμοποιώντας τα σπρέι COSMOS LAC!