Προϊόντα & Υπηρεσίες

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα, από την Isomat!

Η εξωτερική θερμομόνωση συνιστά μια από τις πιο σημαντικές μεθόδους για τη σωστή θωράκιση του σπιτιού σας απέναντι στις καιρικές μεταβολές και τη φθορά του χρόνου.


ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΟΥ & ΑΥΞΑΝΩ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ
Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM, επιτυγχάνετε μία σημαντική μείωση των λειτουργικών σας εξόδων για θέρμανση το χειμώνα και κλιματισμό το καλοκαίρι. Συνεπώς, αυξάνεται η θερμική απόδοση του κτιρίου σας και ταυτόχρονα μειώνεται το ενεργειακό του κόστος. Παράλληλα, τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης συνιστούν μία ιδανική λύση για την ανακαίνιση της πρόσοψης του κτιρίου, η οποία αποκτά νέα καλαίσθητη όψη χάρη στους έγχρωμους σοβάδες MARMOCRYL. Έτσι, το ακίνητο σας αναβαθμίζεται τόσο ενεργειακά όσο και αισθητικά, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η εμπορική του αξία!

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM εξαλείφονται οι θερμογέφυρες και το κτίριο είναι θερμικά προστατευμένο από παντού, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μια κατά το δυνατόν σταθερή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έτσι, απολαμβάνετε θερμική άνεση στο χώρο σας χειμώνα-καλοκαίρι.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΩ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΟΥ
Η εξωτερική θερμομόνωση με τα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM αποτελεί μία ουσιαστική λύση ανακαίνισης παλαιών κτιρίων. Τα κτίρια αποκτούν νέα καλαίσθητη όψη, χάρη στους έγχρωμους σοβάδες υψηλής ποιότητας MARMOCRYL της ISOMAT, που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων του χρωματολογίου ISOMAT COLOR SYSTEM. Επιπλέον, αποκτούν απόλυτη προστασία από τις καταπονήσεις των θερμοκρασιακών μεταβολών, αλλά και πλήρη στεγανότητα.

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΩ ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM εφαρμόζονται γρήγορα και εύκολα, ενώ αν η τοποθέτησή τους γίνει από εκπαιδευμένο συνεργείο, τότε εξασφαλίζεται η γρηγορότερη και οικονομικότερη εφαρμογή τους. Επιπλέον, δεν απαιτείται μετακίνηση των κατοίκων του χώρου, ενώ δεν προκαλείται ουσιαστική ενόχληση στους περίοικους.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς μειώνουν δραστικά τη μόλυνση της ατμόσφαιρας, η οποία προκύπτει από τη χρήση καυσίμων για θέρμανση και ψύξη του κτιρίου. Συγκεκριμένα, συμβάλλουν στη μείωση εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα και άλλων ρυπογόνων ουσιών, όπως τα οξείδια του θείου και του αζώτου, που θεωρούνται υπεύθυνα για τη δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Δείτε πώς γίνεται η εφαρμογή του συστήματος σε 6 μόνο βήματα:

1. Τοποθετούμε τους οδηγούς στήριξης περιμετρικά του κτιρίου παράλληλα πάντα με το έδαφος και τους αγκυρώνουμε στο υπόστρωμα με τα ειδικά βύσματα (2 τεμάχια/τρέχον μέτρο).

2. Στη συνέχεια διαστρώνουμε την κόλλα (ISOMAT AK-T35) στη θερμομονωτική πλάκα (EPS, XPS, ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) με 2 τρόπους:

  • Καθολικά στην επιφάνεια της πλάκας με οδοντωτή σπάτουλα, αν το υπόστρωμα είναι ομαλό.
  • Περιμετρικά της πλάκας και στο κέντρο της, σε 2 ή περισσότερα σημεία, με μυστρί, αν το υπόστρωμα είναι ανώμαλο.

3. Οι θερμομονωτικές πλάκες (EPS, XPS, ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) επικολλούνται σε οριζόντιες επάλληλες στρώσεις, από κάτω προς τα πάνω, σε διάταξη διασταυρούμενων αρμών, ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο ρηγματώσεων του τελικού σοβά.

4. Την επόμενη μέρα γίνεται μηχανική στερέωση των πλακών (EPS, XPS, ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ) με βύσματα μήκους ανάλογου με το πάχος της πλάκας και το είδος του υποστρώματος.

5. Ακολουθεί καθολική διάστρωση της κόλλας (ISOMAT AK-T35/T55) σαν υλικό σπατουλαρίσματος στην επιφάνεια των πλακών. Απλώνουμε την κόλλα με οδοντωτή σπάτουλα σε τμήματα πλάτους > 1m. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το υαλόπλεγμα και το εγκιβωτίζουμε στη νωπή κόλλα πατώντας το με τη λεία πλευρά της σπάτουλας.

6. Αφού στεγνώσει καλά η οπλισμένη στρώση, την ασταρώνουμε με το αστάρι που αντιστοιχεί στο σοβά που θα χρησιμοποιήσουμε. Αφού στεγνώσει και το αστάρι, ακολουθεί η τελική επικάλυψη με τα παστώδη επιχρίσματα MARMOCRYL (ακρυλικά, σιλικονούχα ή υδρύαλου) της ISOMAT.