Χρώμα & Διακόσμηση

Εμπνεύσεις για το πώς να ανακαινίσετε το χώρο μελέτης του παιδιού σας

Όλα τα παιδιά αξίζουν έναν χώρο στο σπίτι όπου μπορούν να μελετάνε και να είναι δημιουργικά. Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά αυτού του χώρου είναι ότι χρειάζεται να είναι ήσυχος, ήρεμος, και να εμπνέει δημιουργικότητα ώστε τα παιδιά να ενθαρρύνονται και να απολαμβάνουν να ξοδεύουν χρόνο εκεί.


Ψάχνετε τρόπους να ανακαινίσετε τον χώρο μελέτης των παιδιών σας στο σπίτι; Παρακάτω κάναμε μια λίστα με ιδέες για να κάνετε τον χώρο μελέτης των παιδιών σας πιο αποτελεσματικό.

ΔΩΣΤΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ

Ένας χρωματιστός χώρος μελέτης λειτουργεί για όλες τις ηλικίες, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Η χρήση επίπλων και αξεσουάρ με έντονα χρώματα στον χώρο διεγείρει το μυαλό, αυξάνοντας την δυνατότητα συγκράτησης πληροφοριών των παιδιών σας.
Βάψτε τους τοίχους του χώρου σας με οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας, με την μπογιά CLEAN EXTREME SCRUBBABLE MATT για να τους μετατρέψετε σε έναν δημιουργικό χώρο για το παιδί σας. Η CLEAN EXTREME SCRUBBABLE MATT θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους τοίχους καθαρούς καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε καθημερινές φθορές, και επίσης μπορεί να πλένεται συχνά.
Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ζωγραφίσετε χαρακτήρες από καρτούν ή διαφορετικά γράμματα στους τοίχους με πολύχρωμο χρώμα σπρέι που δεν στάζει όπως το EASY-MAX. Το EASY-MAX επιτυγχάνει εξαιρετική κάλυψη με ένα στρώμα, και διαθέτει έξτρα στόμιο που σας επιτρέπει να καλύψετε μεγαλύτερη επιφάνεια, κάτι που διευκολύνει την διαδικασία του βαψίματος.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ

Ένα tip φιλικό για την τσέπη πάνω στον σχεδιασμό δωματίου μελέτης για το παιδί σας είναι τα μεταχειρισμένα έπιπλα. Λίγο παλιότερα έπιπλα όπως συρταριέρες ή γραφεία είναι φτηνότερα, και μπορείτε συχνά να τα βρείτε σε εξαιρετική κατάσταση. Με μια στρώση CHALK EFFECT ή EASY-MAX μπορείτε να μετατρέψετε αυτά τα παλιά έπιπλα σε καινούργια.
Και αν έχετε ήδη έπιπλα ή αξεσουάρ αλλά τα παιδιά σας έχουν βαρεθεί το χρώμα τους, τότε έχετε την επιλογή να τους δώσετε μια τελείως καινούργια εμφάνιση χρησιμοποιώντας χρώματα σπρέι CHALK EFFECT και EASY-MAX.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ

Ένας τρόπος να αναβαθμίσετε τα παλιά έπιπλα του δωματίου μελέτης των παιδιών σας, και να τα κάνετε ταυτόχρονα και πιο ενδιαφέροντα, είναι δημιουργώντας έναν μαυροπίνακα. Το να δημιουργήσετε έναν μαυροπίνακα δεν είναι πια μια επίπονη διαδικασία, χρειάζεστε μόνο χρώματα όπως τα απλά CHALKBOARD PAINT ή MAGNETIC CHALKBOARD PAINT και να καλύψετε την επιφάνεια. Το χρώμα μαγνητικού πίνακα είναι πιο ενδιαφέρον καθώς έχει επίσης την δυνατότητα να ελκύει μαγνήτες, και τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με αυτόν.

Οι ιδέες για το δωμάτιο μελέτης των παιδιών δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικές! Επιλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμώντας το με έναν τρόπο που θα διεγείρει την φαντασία τους με χρώματα, αρκούν για να δημιουργήσετε έναν εξαιρετικό χώρο μελέτης!