Προϊόντα & Υπηρεσίες, Χρώμα & Διακόσμηση

Διακοσμητικά ραφιού με το σπρέι Stone Effect από τη Rust-Oleum

Με το σπρέι Stone Effect, μπορείτε να αποκαταστήσετε μικροαντικείμενα επίπλων, κορνίζες, βάζα και διάφορα αντικείμενα, δίνοντας τη φυσική εμφάνιση και υφή πραγματικής πέτρας.

Η φόρμουλα του προϊόντος παρέχει ένα διακοσμητικό φινίρισμα που διαρκεί στο χρόνο.

Με αυτό το project, σας δείχνουμε πώς να μεταμορφώσετε τα βάζα σε μοναδικά αντικείμενα που θα είστε περήφανοι να επιδεικνύετε στο σπίτι σας.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Καθαρίστε το βάζο με ένα υγρό σφουγγάρι ή πανί και αφήστε το να στεγνώσει. Χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία, καλύψτε το κάτω μέρος του βάζου, φροντίζοντας να δημιουργήσετε ίσιες γραμμές.
  2. Μετακινήστε το βάζο σε έναν καλά αεριζόμενο χώρο και τοποθετήστε πάνω από παλιές εφημερίδες. Ίσως χρειαστεί να καλύψετε τη γύρω περιοχή με επιπλέον εφημερίδες για περισσότερη προστασία από τον ψεκασμό.
    Πάρτε το Rust-Oleum Stone Effect (χρησιμοποιήσαμε το χρώμα Pebble) και ανακινήστε καλά. Κρατήστε το δοχείο περίπου 30 cm από την επιφάνεια του βάζου και ψεκάστε κατά μήκος. Εφαρμόστε πολλές ελαφριές στρώσεις με διαφορά λίγων ωρών. Αφήστε να στεγνώσει σε καλά αεριζόμενο χώρο για 24 ώρες.
    Το Rust-Oleum Stone Effect είναι διαθέσιμο σε τέσσερις ανάγλυφες αποχρώσεις: Bleached Stone, Pebble, Mineral Brown, Black Granite και μπορεί να εφαρμοστεί στις περισσότερες επιφάνειες, όπως ξύλο, μέταλλο, γύψο, πηλό και κεραμικό χωρίς γυαλάδα.
  3. Στη συνέχεια, αφαιρέστε προσεκτικά την χαρτοταινία.
  4. Χρησιμοποιώντας Chalky Finish Furniture Paint, βάψτε προσεκτικά το κάτω μέρος του βάζου με ένα πινέλο.
    Το Chalky Finish Furniture Paint είναι ιδανικό για μικρές χειροτεχνίες, καθώς η βαφή με υψηλή χρωστική ουσία έχει βάση το νερό χωρίς ουσιαστικά καμία οσμή και δεν απαιτείται αστάρωμα ή τρίψιμο στις περισσότερες επιφάνειες.

Μόλις στεγνώσουν, τοποθετήστε τα ανανεωμένα βάζα σας και δώστε τους τη θέση τους στα ράφια σας.