Χρώμα & Διακόσμηση

Ανανεώστε τα παλιά έπιπλα του κήπου σας

Σκέφτεστε να αντικαταστήσετε τα παλιά έπιπλα κήπου σας; Πριν αγοράσετε νέα, σκεφτείτε την επιλογή να επεκτείνετε την ζωή τους.

Μετά από μερικά χρόνια τα εκτεθειμένα έπιπλα του κήπου μπορεί να φαίνονται σαν να βρίσκονται πέρα από επιδιόρθωση. Αλλά το μοναδικό που χρειάζονται είναι λίγη αγάπη για να επιστρέψουν στην αρχική τους δόξα.

Το δύσκολο μέρος είναι να ξεκινήσετε και να επιλέξετε τους ιδιαίτερα σημαντικούς χρωματικούς συνδυασμούς. Πριν από αυτό, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες για projects ανανέωσης, για έμπνευση…

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ

Αυτές οι μεταλλικές καρέκλες βρέθηκαν σε χώρο με παλιοσίδερα, καθαρίστηκαν, και περάστηκαν δύο χέρια Rust-Oleum Painter’s Touch σε χρώμα Heirloom White (Satin). Επίσης εφαρμόσαμε το Rust-Oleum Painter’s Touch σε Black (Matt) στην βάση του τραπεζιού για να ενώσουμε τα επιμέρους στοιχεία σε ένα εντυπωσιακό σετ.

Δεν χρειάζεται να κάνετε μια πλήρη ανανέωση σε παλιά αντικείμενα, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο μετατρέποντας αντικείμενα σε σκούρα πράσινα και καφέ σε καθαρά άσπρα και μπεζ για μια ρομαντική, ονειρική εμφάνιση.

ΨΑΘΙΝΑ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑ ΕΠΙΠΛΑ

Με την ψάθινη καρέκλα μας παρακάτω θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι πιο εντυπωσιακό.

Η παλιά καρέκλα δεν ήταν στα καλύτερά της οπότε της δώσαμε μια νέα εμφάνιση με το σπρέι Rust-Oleum Universal σε χρώμα Sunset Orange (Gloss). Επίσης, χρησιμοποιήσαμε σπρέι Painter’s Touch σε χρώμα Berry Pink για το τραπεζάκι μας για να δημιουργήσαμε ένα σετ με αντίθεση που σίγουρα θα φωτίσει τα πράγματα ό,τι και να μας επιφυλάσσει το καλοκαίρι.

Αν έχετε κολλήσει στο τί συνδυασμοί θα λειτουργούσαν καλύτερα, προτείνουμε αποχρώσεις έντονου ροζ και κόκκινου για μια ζωντανή και δραστήρια αίσθηση. Αν προτιμάτε πιο ρουστίκ στυλ, επιλέξτε μαύρα και γκρι για να κρατήσετε τα πράγματα κλασσικά.