Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Τάσεις 2020 – Naturally Perfect

“Αυτή η τάση αφορά την προκατειλημμένη εμμονή της κοινωνίας με την αισθητική και σαν αποτέλεσμα το Naturally Perfect αποτελεί μια αναφορά στο μοντέρνο Art Deco, αναπαριστώντας πολυτέλεια και λάμψη από το παλιό Hollywood.”

Kathryn Lloyd, Ειδική χρωμάτων της Crown

Αυτή η τάση εξετάζει την σχέση μας με την ‘τελειότητα’.

Στην κοινωνία υπάρχει μια πολιτιστική υπαγόρευση για την τελειότητα, μια η οποία γιορτάζει την φυσικά και την κοσμητική ομορφιά σαν μια. Πιο συγκεκριμένα, η χρήση καλλυντικών μας βοηθάει να πετύχουμε μια εμφάνιση η οποία φαινομενικά στερείται παρέμβασης: είναι μια εμφάνιση αντιθέσεων η οποία διέπει και την καθημερινή μας ζωή.

Παρόμοια με την δομή τη μοντέρνας ομορφιάς, το Naturally Perfect δημιουργεί ένα χώρο ο οποίος είναι ζεστός και θηλυκός. Προκαλεί χρώματα τα οποία δένουν και συγκρούονται μεταξύ τους, ενσωματώνοντας αντανακλάσεις φωτός οι οποίες κατευθύνουν το μάτι και δημιουργούν παραμορφώσεις του χώρου.

“Οι ρίζες αυτής της τάσης βασίζονται στην ισχυρή επιθυμία, στις ζωές μας οι οποίες κατευθύνονται από τα κοινωνικά μέσα, έτσι ώστε πάντα να παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο τελικός σκοπός είναι να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο αλλά παράλληλα φυσικό λουκ. Το μέικ απ μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να νοιώθουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας. Το Naturally Perfect παρουσιάζει συμβουλές ομορφιάς για εσωτερικό συνδυασμό χρησιμοποιώντας μια χρωματική παλέτα από σκόνες και ρουζ.”

-Justyna Korczynska, Στούντιο σχεδιασμού Crown

 

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ

Η παλέτα είναι μια συμπληρωματική επεξεργασία καλλυντικών αποχρώσεων, συμπεριλαμβανομένου του ζεστού ρουζ Crème de la Rose® και της μεταλλικής λάμψης του Λευκόχρυσου. Η προσθήκη Toffee Apple® και Aftershow®, τα οποία είναι βαθύ κόκκινο και σκούρο γκρι, δημιουργεί ένα συνδυασμό ο οποίος δημιουργεί ισορροπία. Οι τόνοι αναμειγνύονται όμορφα για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τα δομικά στοιχεία.

Οι τόνοι αναμειγνύονται όμορφα για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τα δομικά στοιχεία.

“Οι φυσικοί τόνοι της άμμου, του πηλού, της τερακότα και του τούβλου σε πλήρη αρμονία, Μια παλέτα από γήινους, ζεστούς τόνους, από πιο απαλούς μέχρι πιο ισχυρούς – αν και από την φύση τους αυτά είναι χρώματα τα οποία είναι δένουν πολύ ωραία σε ένα αστικό περιβάλλον.”

-Judy Smith, Σύμβουλος χρωμάτων Crown

“Οι απαλοί τόνοι του δέρματος από ανοιχτό ροζ και ζεστά νούντ μέχρι το έντονο μπρούτζινο χρώμα μαζί με μια πινελιά από έντονο κόκκινο προσθέτουν ένταση και ευκρίνεια – αυτή η χρωματική παλέτα είναι πολύ θηλυκή. Η ομορφιά αυτών των ζεστών αποχρώσεων δημιουργεί ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο.”

-Justyna Korczynska, Στούντιο σχεδιασμού Crown