Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις SS 2023-2024 – Abstract Simplicity

Η Abstract Simplicity είναι συνώνυμο της ηρεμίας. Η μινιμαλιστική προσέγγισή της βασίζεται σε έννοιες κουκουλώματος, δημιουργώντας χώρους για να αποσυρθείτε, να χαλαρώσετε και να είστε άνετοι. Οι γραμμές είναι ελεύθερες και ρευστές, τα έπιπλα είναι στρογγυλεμένα και φιλόξενα, τονισμένα χάρη στις φυσικές ξύλινες λεπτομέρειες. Η παλέτα είναι ζεστή, ελαφριά και ουδέτερη με έμφαση στη διακριτική λεπτότητα. Τα απαλά ουδέτερα και κρεμ χρώματα εκπέμπουν ζεστασιά και άνεση, με λίγα στοιχεία απαλού οργανικού πράσινου και με τη δημιουργία αντίθεσης μέσω μη κορεσμένου μαύρου-καφέ για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση.

Η δημιουργία της Abstract Simplicity:

“Το απαλό φως και η σκιά ρέουν μέσα από καμπύλα αρχιτεκτονικά στοιχεία και αψίδες με μια εκλεπτυσμένη, ρευστή κίνηση. Οι καθαρές γλυπτικές γραμμές των ανάγλυφων τοίχων και των καμπύλων αξεσουάρ τονίζονται απαλά για να αναδείξουν την απλή και εντυπωσιακή ομορφιά τους. Αυτή η παλέτα παρέχει ένα ήσυχο και όμορφο σκηνικό, δημιουργώντας έναν χώρο φιλόξενο και αναζωογονητικό για τις αισθήσεις μας. Τα χρώματα είναι απαλά και ουδέτερα για να εναρμονίζονται μέσα σε έναν ήσυχο και ισορροπημένο χώρο.”

Justyna Korczynska, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Οι απαλές καμπύλες άκρες και τα έντονα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά συνδυάζονται διακριτικά για να δημιουργήσουν την Abstract Simplicity. Οι ομαλές γραμμές σας προσκαλούν να ανακαλύψετε έναν κόσμο δροσερών, ήρεμων, αποκορεσμένων χρωμάτων. Η προσθήκη ενός βαθύ αυθεντικού καφέ και ενός φυσικού πράσινου βρύου ζωντανεύει το σχέδιο για να τονίσει τις λεπτομέρειες. Τα μαγευτικά, ανάγλυφα τοίχου με υφή δημιουργούν βάθος πέρα από μια κατά τα άλλα λεία επιφάνεια.”

Lisa Miller, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Αυτή η Συλλογή Χρωμάτων θέλει να σας τυλίξει σε μια κουβέρτα αναζωογονητικής άνεσης. Συνδυάζοντας ήπιους τόνους του πράσινου, της πέτρας και του κρεμ, δημιουργεί μια φιλόξενη ισορροπημένη ομορφιά μέσα σε κάθε χώρο που λειτουργεί ως καταφύγιο από τον έξω κόσμο. Οι καμπύλοι τοίχοι, τα έπιπλα με υφή και οι τρισδιάστατες μορφές συνδυάζονται αβίαστα για να δημιουργήσουν ένα ισορροπημένο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό χώρο όπου οι εντάσεις απομακρύνονται.”

Neville Knott, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown

“Τα καμπύλα σχήματα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στη φύση και ενσαρκώνουν τις φυσικές δυνάμεις που μας βοηθούν να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε, προσφέροντάς μας μια αίσθηση ασφάλειας και ζεστασιάς. Περιττό να πούμε ότι η παλέτα επικεντρώνεται σε θερμά κρεμ χρώματα και ήπια, απαλά ουδέτερα χρώματα, των οποίων η απαλότητα του τόνου συνδυάζεται με ξηρές υφές για να ενθαρρύνει την ήσυχη περισυλλογή – μια απόδραση από τον κόσμο.”

Kathryn Lloyd, Πάνελ Χρωματικών Συλλογών Crown