Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις SS 2022 – Liminal

Φέρτε τον εξωτερικό χώρο μέσα… και αναπνεύστε.

Βάφοντας έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Πιστεύουμε ότι κάθε δοχείο χρώματος είναι γεμάτο δυνατότητες. Και θέλουμε να βάλουμε αυτά τα δοχεία στα χέρια όλων. Επειδή με το χρώμα, μπορείτε να αλλάξετε ένα δωμάτιο, να αλλάξετε μια διάθεση, ακόμα και να αλλάξετε μια ζωή. Για αυτό θέλουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να βάψουν τον κόσμο τους και να τον κάνουν καλύτερο, πιο θαρραλέο, και πιο όμορφο. Σήμερα, οι Colour Influences είναι μια επέκταση αυτής της αποστολής. Ο χρωματικός πίνακας μας κάθε εποχή συγκεντρώνεται για να δημιουργήσει τρεις πρωτοπόρες τάσεις, σχεδιασμένες ώστε να ενθαρρύνουν και να αποδεχτούν το χρώμα.

Η συλλογή Liminal είναι μια ωδή προς τον φυσικό κόσμο, εστιάζοντας στην δημιουργία ενός χώρου που μας ενώνει με την φύση. Ενός γαληνευτικού χώρου που ενισχύει την ευεξία μας. Καθαρές γραμμές, υφές σε στρώματα, και ήσυχα χρώματα του σούρουπου συνδυάζονται για να αναμίξουν τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας έναν ολιστικό τόπο που ηρεμεί τον νου και επιτρέπει τον ήρεμο συλλογισμό και την χαλαρή συζήτηση.

«Φέρτε τον εξωτερικό χώρο μέσα… και αναπνεύστε. Συνδυάστε τις απαλές υφές, τα απτά φυλλώματα, και τα χρώματα του σούρουπου, με χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικών πάνελ. Το φως μπαίνει ορμητικά και πλημμυρίζει τον χώρο, επιτρέποντας την εκτίμηση της φύσης. Γαληνευτικά και ήρεμα πράσινα δένονται με γκρι και γλυκά μπλε του σούρουπου».

– Lisa Miller, Senior Graphic Designer

«Αυτή η συλλογή ήρεμων και χαλαρωτικών χρωμάτων αντανακλά τις ανάγκες μας να επανασυνδεθούμε με την φύση και να την φέρουμε στα σπίτια μας. Η Liminal συγχέει τα όρια ανάμεσα στο εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο, με πολύ πράσινο, φυσικό φως, αποχρώσεις εμπνευσμένες από φυτά, και ενδιαφέροντα γραφικά πάνελ που δημιουργούν έναν χώρο που είναι γαληνευτικός για τον νου».

– Neville Knott, Crown Colour Consultant