Προϊόντα & Υπηρεσίες

Στεγανώστε την ταράτσα σας με Isoflex Aegean!

Χαρίστε στην ταράτσα σας την απόλυτη στεγανότητα και κρατήστε την για πάντα λευκή! To ISOFLEX AEGEAN αποτελεί όχι μόνο μία αποτελεσματική λύση στεγάνωσης της ταράτσας ή του μπαλκονιού σας, αλλά σας βοηθάει και να εξοικονομήσετε ενέργεια τους καυτούς καλοκαιρινούς μήνες.

Χάρη στην υψηλή του λευκότητά, που διατηρείται αναλλοίωτη για πολλά χρόνια, έχει μεγάλη ηλιακή ανακλαστικότητα, μειώνοντας έτσι τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της ταράτσας. Κατά συνέπεια, μειώνεται έτσι και η ανάγκη χρήσης κλιματισμού. Με το προϊόν αυτό λοιπόν, μειώνονται τόσο τα έξοδα συντήρησης της στεγανωτικής σας στρώσης, καθώς διαρκεί για πολλά χρόνια με την ίδια λευκότητα, όσο και τα λειτουργικά σας έξοδα για ψύξη του κτιρίου σας. Για το λόγο αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ISOFLEX AEGEAN και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών.

Επιπλέον, έχει μεγάλη ανθεκτικότητα σε λιμνάζοντα νερά και δυνατότητα εφαρμογής ακόμη και σε μη ομαλό υπόστρωμα. Αποτελεί μία εξαιρετική λύση για δύσκολα σημεία στεγανοποίησης (γωνίες, ακμές, ενώσεις με ταρατσομόλυβα) και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε ταράτσες με τη χρήση οπλισμού.

Το ISOFLEX AEGEAN εφαρμόζεται σε τουλάχιστον 2 στρώσεις και δημιουργεί μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Προσφύεται άριστα πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις.

Είναι πιστοποιημένο με τη σήμανση CE, ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1504-2.

Προστατέψτε την ταράτσα ή το μπαλκόνι σας από την υγρασία και δώστε τους τη μοναδική λευκότητα της Αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής με το ISOFLEX AEGEAN!

Related Products