Διάφορα Θέματα

Χρωματικές Τάσεις: Considered

“Λατρεύω την απλότητα του Considered , χωρίς εξωραϊσμούς και με αυτοπεποίθηση προβάλει τη σχεδιαστική του άποψη. Στη ζωή, όλα γίνονται για ένα σκοπό και σε αυτή την πρόταση, όλα υπολογίζονται προσεκτικά για έναν σύγχρονο και δυναμικό τρόπο ζωής”.

Πρόκειται για μία ώριμη και εκλεπτυσμένη παλέτα, με απαλούς και… σιωπηλούς τόνους, που γιορτάζουν τη ρευστότητα του χρώματος.

Τα δυναμικά μπλε και οι απαλές αποχρώσεις του μοβ και του ροζ, διαχωρίζονται από έντονες γραμμές και γεωμετρικά σχήματα. Η απαλότητα της παλέτας έρχεται σε αντίθεση με αυτή την ευκρίνεια, για να δημιουργήσει μια μοντέρνα αισθητική, μία κομψή ομορφιά.

Μια καθαρή και σύγχρονη τάση, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ενιαίο τοίχο ή ακόμη και σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Δείτε τις φωτογραφίες με ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα και δοκιμάστε το σε ένα συνεχόμενο τοίχο που θέλετε να δώσετε έμφαση, ή σε ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Εμφάνιση:

 

“Λατρεύω την απλότητα του Considered, χωρίς εξωραϊσμούς και με αυτοπεποίθηση προβάλει τη σχεδιαστική του άποψη. Στη ζωή, όλα γίνονται για ένα σκοπό και σε αυτή την πρόταση, όλα υπολογίζονται προσεκτικά για έναν σύγχρονο και δυναμικό τρόπο ζωής”.

JUDY SMITH

Σύμβουλος Χρωμάτων Crown Paints