Χρώμα & Διακόσμηση

Πώς να βάψετε με ασφάλεια το υπνοδωμάτιο του παιδιού σας

Όλοι θέλουν τα παιδιά τους να κοιμούνται και να παίζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπως είναι λογικό, και το χρώμα του δωματίου παίζει έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε χρώματα εσωτερικού χώρου χαμηλά σε περιεκτικότητα σε διαλύτη, που θα σας παρέχουν την ψυχική ηρεμία ότι το παιδί σας ζει σε ένα περιβάλλον χωρίς επικίνδυνα χημικά.

  • Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές;

Οι καλύτερες επιλογές για το χρώμα του υπνοδωματίου των παιδιών σας είναι:

Το ακρυλικό αντιβακτηριδιακό Crown Steracryl Antibacterial Acrylic Eggshell, καθώς προσφέρει αποτέλεσμα με πολύ λίγες οσμές και μια αντιβακτηριδιακή τεχνολογία που έχει δοκιμασθεί ανεξάρτητα από την SteriTouch. Η επιλογή αυτή επίσης προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα στους λεκέδες, κάτι που καθιστά την βαφή την τέλεια επιλογή για υπνοδωμάτια παιδιών.

Το Clean Extreme Scrubbable Matt είναι η καλύτερη λύση για υπνοδωμάτια παιδιών και βρεφών καθώς είναι 99% χωρίς διαλύτες, κρατώντας όμως την όψη και αίσθηση χρώματος με βάση διαλύτη. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε αστάρι Water-based Stabilizing Solution χωρίς διαλύτες για μια ολοκληρωμένη εργασία.

  • Γιατί χρειάζονται χρώματα με χαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτες;

Τα υδατοδιαλυτά χρώματα προσφέρουν μια ασφαλή επιλογή για το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο με πολύ μικρότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον λόγω της χαμηλής τους περιεκτικότητας σε Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOC).

Το ανθεκτικό ακρυλικό αντιβακτηριδιακό χρώμα Crown Trade Antibacterial Acrylic Eggshell επίσης υποστηρίζει την υγεία και την ευεξία καθώς είναι σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει τα βακτηρίδια, ενώ έχει μια υψηλής ποιότητας εμφάνιση.

  • Top tips

Η σειρά Steracryl από την εταιρία Crown Paint προσφέρει μοναδικές ιδιότητες, ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, και είναι το χρώμα είναι στεγνό στην αφή σε 1–2 ώρες. Το υψηλής ποιότητας χρώμα θα προσφέρει περισσότερα θετικά με τον καιρό καθώς είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τα σημάδια, που σημαίνει ότι είναι τέλειο για περιοχές υψηλής χρήσης και για υπνοδωμάτια παιδιών, καθώς αυτά συχνά αγγίζουν τους τοίχους με βρώμικα δάχτυλα!

Το επιπρόσθετο όφελος του να επιλέγετε χρώματα χωρίς ΠΟΕ είναι ότι το παιδί μπορεί να κοιμηθεί αμέσως στο δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν αναπνέει επικίνδυνες τοξικές ενώσεις.