Προτάσεις & Λύσεις

Ανακαινίστε την ξύλινη βεράντα ή το deck σας

Έρχονται όμορφες καλοκαιρινές μέρες, αλλά μετά από τους σκληρούς μήνες του χειμώνα, η ξύλινη βεράντα, πλατφόρμα, ή το deck σας μπορεί να μην είναι στην καλύτερη κατάσταση, και να έχει φθαρμένες και γκρίζες σανίδες. Το να ανακτήσει την λάμψη που είχε στην νιότη της, ευτυχώς, είναι πανεύκολο! Απλά εφαρμόστε το Decking Oil!

Βήμα 1: Καθαρίστε την ξύλινη πλατφόρμα σας

Καθαρίστε το deck σας με μια βούρτσα και νερό με σαπούνι. Ο καθαρισμούς του ξύλου με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει την προσκόλληση των προϊόντων και εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα στην τελική εμφάνιση.

Βήμα 2: Ξεσκονίστε την επιφάνεια

Ολοκληρώστε τον καθαρισμό με ένα υγρό πανί. Σιγουρευτείτε ότι δεν μένουν υπολείμματα, χώμα, ή σκόνη στην επιφάνεια.

Βήμα 3: Εφαρμόστε το ήπιο καθαριστικό

Προετοιμάστε το καθαριστικό ανακατεύοντάς ένα μέρος καθαριστικό και δύο μέρη νερό. Εφαρμόστε το προϊόν γενναιόδωρα στην ξύλινη πλατφόρμα, αφήστε το για 5 λεπτά, και μετά ξεπλύνετε. Το καθαριστικό αφαιρεί λεκέδες και προετοιμάζει το ξύλο για το βερνίκι εμποτισμού. Είναι ασφαλές για ζώα και φυτά.

Βήμα 4: Ξεπλύνετε την βεράντα σας

Ξεπλύνετε την πλατφόρμα ή βεράντα σας με καθαρό νερό και αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει για 24 ώρες. Χάρη στο ήπιο καθαριστικό, το ξύλο θα αποκτήσει το αρχικό του χρώμα.

Βήμα 5: Προετοιμάστε το βερνίκι εμποτισμού

Πριν την εφαρμογή στο ξύλο, ανακατέψτε το υγρό με ένα μακρύ ραβδί ώστε να είναι ομογενές. Το Decking Oil προστατεύει το ξύλο από τις ακτίνες UV και αδιαβροχοποιεί το ξύλο ενάντια σε υγρασία, νερό με χλωρίνη, και λεκέδες.

Βήμα 6: Εφαρμόστε το υλικό εμποτισμού στην βεράντα ή πλατφόρμα σας

Εφαρμόστε το προϊόν γενναιόδωρα με ένα πλατύ πινέλο ή ρολό, ξεκινώντας από τα άκρα. Επιτρέψτε στην πλατφόρμα να στεγνώσει για 2 ώρες ανάμεσα στα χέρια. Το υλικό δρα στην επιφάνεια του ξύλου αλλά και στο εσωτερικό του, λόγω των πόρων του ξύλου.

Βήμα 7: Εφαρμόστε το δεύτερο χέρι

Εφαρμόστε το δεύτερο χέρι του λαδιού. Όσο είναι υγρό, μπορείτε να καθαρίστε τα εργαλεία σας γρήγορα, και επίσης στεγνώνει εύκολα αφού εφαρμοστεί. Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται για να στεγνώσει πλήρως είναι 24 ώρες.

Σημαντικό: αν, μετά την εφαρμογή δεύτερου χεριού, υπάρχει πολύ προϊόν ορατό (γυαλίζει αντί να είναι ματ), σκουπίστε με ένα πανί όσο περισσεύει 15 με 20 λεπτά μετά την εφαρμογή.

Related Products