Προτάσεις & Λύσεις, Χρώμα & Διακόσμηση

5 DIY ιδέες κήπου που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι

Ψάχνετε DIY ιδέες κήπου που είναι εξαιρετικές αλλά και προσιτές; Με τα προϊόντα Easy Max και Tinted Wood Varnish από την Cosmos Lac, θα ανανεώσετε τον κήπο σας με ελάχιστο κόστος και είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε.

Σε αυτό το blog, αναφέρουμε μερικές γρήγορες και εύκολες συμβουλές-ιδέες DIY για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα και ταυτόχρονα να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν φανταστικό χώρο. Σε αυτό τον ανανεωμένο και όμορφο χώρο θα περάσετε περισσότερο χαλαρωτικό χρόνο στη φύση.
Ας ξεκινήσουμε..

Κάθετος Κήπος

Εάν έχετε μια μικρή ξύλινη σκάλα, μπορείτε να κρεμάσετε όμορφες γλάστρες έντονων χρωμάτων, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στο έδαφος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χώρο ως καθιστικό και να απολαμβάνετε το φαγητό σας έξω. Χρησιμοποιήστε το Isolac Aqua Satin για να βάψετε και να προστατέψετε την ξυλεία. Η σκάλα φαίνεται υπέροχη όταν τοποθετηθεί μπροστά από ένα τοίχο ή φράχτη.

Ξύλινες Παλέτες

Δημιουργήστε εύκολα κρεμαστές γλάστρες στον κήπο σας χρησιμοποιώντας ξύλινες παλέτες. Μπορείτε να κρεμάσετε μισή ξύλινη παλέτα πάνω σε έναν τοίχο για να φτιάξετε τον δικό σας κρεμαστό κήπο. Τοποθετήστε διάφορους τύπους βοτάνων ή άλλων φυτών σε δοχεία και δημιουργήστε ένα χώρο καλλιέργειας. Επίσης μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα ράφι χρησιμοποιώντας ξύλινες παλέτες και προστατέψτε το με το βερνίκι ξύλου Universal Wood Protector. Απλά τοποθετήστε μικρές γλάστρες πάνω στο ξύλινο ράφι παλετών για να επιδείξετε τη υπέροχη συλλογή των φυτών σας.

Κρεμαστά μεταλλικά δοχεία

Χρησιμοποιήστε ένα παλιό μεταλλικό δοχείο και ανανεώστε δημιουργικά τον κήπο σας. Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για να καλλιεργήσετε λαχανικά, βότανα ή όμορφα λουλούδια, βάψτε χρησιμοποιημένα μεταλλικά δοχεία με το σπρέι Easy Max της επιλογής σας και χρησιμοποιήστε τα για να μεγαλώσετε τα φυτά σας. Κρεμάστε τα στους τοίχους ή τους φράχτες σας. Αν δεν σας αρέσουν στο σημείο που τα έχετε μπορείτε να τα αλλάξετε εύκολα και γρήγορα καθώς είναι πανεύκολο να μεταφερθούν.

Εξωτερική τραπεζαρία

Η δημιουργία εξωτερικής τραπεζαρίας δεν είναι καθόλου δύσκολη. Προσθέστε μερικές υπέροχες καρέκλες rattan/bamboo, ένα τραπέζι και ολοκληρώθηκε η τραπεζαρία σας! Προστατέψτε τα έπιπλα χρησιμοποιώντας τα χρωματιστά βερνίκια ξύλου Tinted Wood Varnish. Ποιος είπε ότι τα πικνίκ είναι μόνο για καλοκαίρια; Με μια όμορφη εξωτερική τραπεζαρία, μπορείτε να κάνετε το δείπνο σας έξω καθημερινά! Καλλιεργήστε φυτά εύκολης συντήρησης, όπως κάκτους και προσθέστε φώτα εξωτερικού χώρου για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

 

Μεταφερόμενες-Κρεμαστές Γλάστρες

Οι κρεμαστές γλάστρες προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή λόγω της εύκολης μεταφοράς τους. Μπορείτε να τις μετακινήσετε εύκολα χωρίς να ανησυχείτε για την μετέπειτα συντήρηση της κενής αυτής περιοχής. Προσθέστε λίγη ομορφιά στους φράχτες σας κρεμάζοντας δοχεία ή γλάστρες με φυτά. Δημιουργήστε πολύχρωμα κουτιά χρησιμοποιώντας το Easy Max, μετατρέψτε τα σε γλάστρες και απλώς κρεμάστε τα στον κήπο σας, πάνω σε φράχτες ή περβάζια παραθύρων γύρω από το σπίτι σας.