Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις SS 2022 – Illusory

Εκεί όπου τα όνειρα συναντούν την πραγματικότητα.

Σε συμφωνία με τις ολοένα και δημοφιλέστερες τάσεις της ψηφιακής πραγματικότητας και της εμβυθιστικής τεχνολογίας να προσαρμόζονται σε όλες τις βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων της μόδας και εσωτερικού σχεδιασμού, η Illusory είναι μια απροσδόκητη άλλα κομψή συλλογή. Σύγχρονες τοιχογραφίες σε τονικά χρώματα, με ένα στοιχείο έκπληξη. Ξεθωριασμένα, ονειρικά ροζ εναρμονίζουν τον χώρο, ενώ ένα λαμπερό κιτρικό νέον χρώμα και ένα βαθύ και απαλό χρώμα αμέθυστου προσθέτουν μια απρόσμενη νότα και κάνουν την παλέτα πιο ζωντανή.

«Εκεί όπου τα όνειρα συναντάνε την πραγματικότητα. Αυτή η εντυπωσιακή τάση σας επιτρέπει να εμπνευστείτε από οτιδήποτε σουρεαλιστικό. Η ρευστή δίνη χρωμάτων προσθέτει ένα στοιχείο μυστηρίου και έκπληξης. Το έντονο ροζ που κοκκινίζει προσφέρει πολυτέλεια, ενώ τα συνθετικά ροζ φέρνουν αντίθεση με τα έντονα, σχεδόν νέον αξεσουάρ».

– Lisa Miller Senior Graphic Designer

«Ονειρική και διασκεδαστική, η συλλογή Illusory συνδυάζει την πραγματικότητα με τους ψηφιακούς κόσμους της φαντασίας μας. Ρομαντικές αποχρώσεις κόκκινου, ροζ τριαντάφυλλου, και το κόκκινο του σμέουρου, μπλέκονται και επικαλύπτονται, χρώμα πάνω σε χρώμα. Έμπνευση έχει παρθεί επίσης από το ελεύθερο κίνημα τέχνης του Σουρεαλισμού και την χαριτωμένη και στυλιζαρισμένη κουλτούρα Kawaii».

– Jemma Saunders, Crown Colour Specialist

«Με τις γλυκές αποχρώσεις του ροζ να αγκαλιάζουν όλα τα πράγματα γύρω σας με μια ομαλή κίνηση, η οφθαλμαπάτη γίνεται εξωπραγματική πραγματικότητα. Μπείτε σε έναν κόσμο ψηφιακών ονείρων και μαγείας. Έναν χώρο περίεργης ομορφιάς και σουρεαλιστικής κομψότητας».

– Justyna Korczynska Senior Graphic Designer

«Ρομαντικά και ονειρικά χρώματα ζαχαρωτών αναμειγνύονται για να δημιουργήσουν αυτήν την τάση, εμπνευσμένη από την επαυξημένη πραγματικότητα, τον σουρεαλισμό, και το Kawaii, την Ιαπωνική κουλτούρα του χαριτωμένου. Τα ψηφιακά ροζ είναι παντού, συνδυασμένα με υγρά και κυρτά σχήματα, αναπαράγοντας μια εμφάνιση παιχνιδιάρικης και περίεργης ομορφιάς που αντανακλάει την επιρροή του ψηφιακού κόσμου στην κοινωνία μας».

– Neville Knott Crown Colour Consultant