Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις AW 2022 – Conscious

Καθώς οι αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών συνεχίζουν να έχουν μια πιο μελετημένη προσέγγιση, η παλέτα Conscious επιδεικνύει την ομορφιά που έχουν να προσφέρουν τα βιώσιμα προϊόντα και υλικά.

Με στόχο να προβάλλει ότι οτιδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί από τη φύση χωρίς καμία σπατάλη, το θέμα της επαναχρησιμοποίησης είναι το κλειδί της παλέτας Conscious. Εμπνέεται από φυσικά υλικά όπως ο φελλός, η πέτρα, το ανακυκλωμένο τούβλο και το πριονίδι, υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και να αποκτήσουν μια νέα ζωή.

Με τη ζήτηση για πιο ηθικά προϊόντα να αυξάνεται, οι αγοραστικές μας επιλογές έχουν γίνει πιο υπεύθυνες και προσεκτικές, καθώς απαιτούμε περισσότερα από τα υλικά που αγοράζουμε. Οι ουδέτερες και γήινες χρωματικές παλέτες γεννούν μια αίσθηση ηρεμίας και μεταδίδουν σταθερότητα. Αυτή η εμφάνιση μπορεί να εισαχθεί διακριτικά με κρεμ, ανοιχτό καφέ και γκρι αποχρώσεις ή για μια πιο έντονη εμφάνιση, χρησιμοποιήστε βαθιές και πλούσιες μπορντό και μοβ αποχρώσεις.

«Εμπνευσμένη από καλούπια που ξεχωρίζουν και ενσωματώνονται στην αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου, αυτή η συλλογή φυσικών χρωμάτων είναι ιδανική για συνδυασμό με απογυμνωμένο ξύλο και μοτίβα υφασμάτων για τη δημιουργία χώρων που θα σας κάνουν να χαλαρώνετε. Απλά αλλά εκλεπτυσμένα, αυτά τα χρώματα προσφέρουν έναν τρόπο αλληλεπίδρασης με την υλικότητα των επιμέρους στοιχείων στο εσωτερικό του χώρου.»

Neville Knott – Σύμβουλος Χρωμάτων Crown

«Η απλότητα, η αφαίρεση και τα ηθικά, προσεκτικά μελετημένα προϊόντα βρίσκονται στον πυρήνα αυτής της παλέτας. Μεταφέρει την ανάπτυξή μας ως καταναλωτές. Είμαστε πιο υπεύθυνοι και πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας και απαιτούμε περισσότερα από τα προϊόντα που επιλέγουμε. Η χρωματική παλέτα είναι πολύ καλά ισορροπημένη και μεταδίδει σταθερότητα. Οι ουδέτεροι και γήινοι τόνοι της είναι εμπνευσμένοι από φυσικά υλικά όπως η πέτρα, το τούβλο, η γιούτα, το πριονίδι και άλλες φυτικές ίνες, τις οποίες μαθαίνουμε να επαναχρησιμοποιούμε για τη δημιουργία πιο ηθικών προϊόντων.»

Justyna Korczynska – Senior Γραφίστας