Χρώμα & Διακόσμηση

Πώς να φτιάξετε διακοσμητικά για τραπέζι γάμου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της αγάπης και η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε το γάμο σας! Η δημιουργία του τέλειου γάμου μπορεί να είναι μια δαπανηρή υπόθεση, αλλά δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα.

Απλώς χρησιμοποιήστε μερικές απλές διακοσμητικές λύσεις DIY στον προγραμματισμό του γάμου σας για να εξοικονομήσετε έξοδα.

Από τα ποτήρια και μπομπονιέρες γάμου μέχρι διακοσμητικά στοιχεία στο τραπέζι, οι δυνατότητες είναι αμέτρητες. Με λίγη φαντασία και λίγες ώρες χειροτεχνίας, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει όμορφες διακοσμήσεις γάμου για να προσθέσει τη δική του προσωπικότητα.

Για αυτό το project χρησιμοποιήσαμε σπρέι Rust-Oleum Metallic για να μετατρέψουμε καθημερινά αντικείμενα από το σπίτι και τον κήπο σε εντυπωσιακά διακοσμητικά με ελάχιστο κόστος. Βάψαμε διάφορα γυάλινα μπουκάλια και ένα πιάτο με μεταλλικά σπρέι και τα συνδυάσαμε με λουλούδια και κεριά για να δημιουργήσουμε ρουστίκ αίσθηση.

Δοκιμάστε το ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα…

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

  • Rust-Oleum Metallic σε Bright Gold / Gold / Copper
  • Διάφορα γυάλινα μπουκάλια/βάζα
  • Ένα μεγάλο πιάτο
  • Λουλούδια/κεριά

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Μετακινήστε τα αντικείμενα που πρόκειται να βάψετε σε καλά αεριζόμενο χώρο και τοποθετήστε τα πάνω από μια εφημερίδα. Προστατέψτε τη γύρω περιοχή με επιπλέον εφημερίδες.
  2. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες που πρόκειται να βαφτούν είναι καθαρές και στεγνές και καλύπτετε τυχόν περιοχές που δεν θέλετε να βαφτούν.
  3. Χρησιμοποιώντας το χρώμα που έχετε επιλέξει, κρατήστε το δοχείο σε απόσταση περίπου 30 cm από την επιφάνεια του αντικειμένου και ψεκάστε με σταθερή κίνηση μπρος-πίσω. Για καλύτερα αποτελέσματα, κατά τον ψεκασμό βεβαιωθείτε ότι το δοχείο παραμένει στην ίδια απόσταση από την επιφάνεια και διατηρείτε το δοχείο σε κίνηση. Εφαρμόστε πολλές λεπτές στρώσεις με διαφορά λίγων λεπτών.
  4. Μόλις στεγνώσουν, τοποθετήστε τα μπουκάλια στο πιάτο και προσθέστε τα λουλούδια και τα κεριά.

Related Products