Χρώμα & Διακόσμηση

Πως να διακοσμήσετε στο σπίτι σας με στυλ Rose-Gold

Αν το ασημί δεν είναι του στυλ σας και είστε έτοιμοι να περάσετε πέρα από το χρυσό, αυτή η πρωτοποριακή millennial ασημένια απόχρωση είναι για εσάς. Το Rose-Gold κάνει την εμφάνισή του σε ­­ατέλειωτες διαρρυθμίσεις διαμερισμάτων στο Instagram και είναι ιδιαίτερα φανερό και στις τάσεις της διακόσμησης εσωτερικού χώρου.

Τώρα, μπορείτε να ενσωματώσετε αυτήν την όμορφη γυαλιστερή απόχρωση σε κάθε όψη του σπιτιού σας και της ζωής σας με το γρήγορο μεταλλικό σπρέι Rust-Oleum Rose Gold Metallic. Απλά ανανεώστε υπάρχοντα αντικείμενα ή δημιουργήστε τα δικά σας εξατομικευμένα αριστουργήματα δίνοντας νέα ζωή σε παλιά αντικείμενα.

Όταν αλλάζετε το στυλ των εσωτερικών σας χώρων χρησιμοποιώντας όψεις Rose-Gold, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε μια συμπληρωματική χρωματική παλέτα. Συνοδέψτε το με απαλά γκρι, μπλε «duck egg blue» για μια ασυνήθιστη ανατροπή, ή ροζ «candy pink» για μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση που ξεχωρίζει. Τα απαλά παστέλ χρώματα είναι ονειρεμένοι σύντροφοι του Rust-Oleum Rose Gold, επιτρέποντας το μεταλλικό χρώμα να πάρει κεντρική θέση.

ΡΑΦΙΑ ΜΕ ROSE-GOLD

Στην διαμόρφωση του στυλ των Rose-Gold ραφιών μας, προτιμήσαμε μια συμπληρωματική χρωματική παλέτα. Τα απαλά γκρι επέτρεψαν στο Rose-Gold να ξεχωρίσει, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο. Προσθέστε πράσινα φυτά ή παχύφυτα για να ζωντανέψετε τα ράφια σας!

Μπορείτε επίσης να το ταιριάξετε με ένα μπλε «duck egg blue» για μια ασυνήθιστη ανατροπή, ή ροζ «candy pink» για μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση που ξεχωρίζει. Τα απαλά παστέλ χρώματα είναι οι ονειρεμένοι σύντροφοι του Rust-Oleum Rose Gold.

ROSE-GOLD ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΠΤΟΠ

Ποια δεν θα ήθελε να δουλεύει στο γραφείο της όλη την ημέρα αν φαινόταν τόσο όμορφο! Ψεκάσαμε ένα απλό τραπέζι λάπτοπ και το κάτω μέρος μιας καρέκλας γραφείου για να δημιουργήσουμε έναν χώρο εργασίας άξιο για μια βασίλισσα. Προσθέστε στυλ στο γραφείο σας με ενθαρρυντικές σημειώσεις, στυλάτη γραφική ύλη, και όμορφους πίνακες για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

ROSE-GOLD ΡΑΦΙΕΡΑ ΣΚΑΛΑ

Δημιουργήσαμε μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα ψεκάζοντας μια παλιά ραφιέρα σκάλα με Rust-Oleum Rose Gold. Το ροζ μεταλλικό χρώμα ταιριάζει τέλεια σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον κρεβατοκάμαρας και ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζεται με δροσερά ροζ και φυσικά μπεζ.

Ξεπερνώντας τα σχεδιαστικά σας όρια και απολαμβάνοντας μερικά γρήγορα, και σε προσιτές τιμές, DIYs, θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα με ένα κομψό σπίτι που θα σας δίνει έμπνευση και που θα μπορεί να ανανεώνεται εύκολα μέσα στον χρόνο.

Related Products