Προϊόντα & Υπηρεσίες, Χρώμα & Διακόσμηση

Δημιουργήστε industrial look με το Metallic Gun Metal της Rust-Oleum

Το βιομηχανικό στυλ έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στην διακόσμηση. Ένα στυλ που χαρακτηρίζεται από λεπτομέρειες όπως ρουστίκ μέταλλα, εκτεθειμένα τούβλα και μινιμαλιστικά έπιπλα. Μια εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από βιομηχανικούς χώρους αλλά εκπέμπει πολυτέλεια.

Οι αποχρώσεις του γκρι δημιουργούν μια μοντέρνα και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Προσθέστε το Rust-Oleum Metallic Gun Metal στην εξίσωση και δώστε λάμψη και πολυτέλεια στον χώρο σας.

Gun Metal Γραφείο

Λίγες μόνο στρώσεις Rust-Oleum Metallic Gun Metal θα σας δώσουν ένα άψογο φινίρισμα βιομηχανικού στυλ. Διακοσμήσαμε το καρότσι, την καρέκλα και το πλέγμα με Gun Metal σε συνδυασμό με το σκούρο ξύλο για να δώσουμε μια πλούσια, γήινη αίσθηση.

Gun Metal Πόρτα

Δημιουργήσαμε ένα εκπληκτικό διακοσμητικό στοιχείο βάφοντας αυτήν την πόρτα. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε μια διασκεδαστική και τολμηρή αλλαγή και να προσθέσετε μια λαμπερή μεταλλική λάμψη στο δωμάτιο.

Gun Metal Υπνοδωμάτιο

Μεταμορφώσαμε ένα λευκό μεταλλικό σκελετό κρεβατιού και ένα ξύλινο κομοδίνο σε ένα αριστούργημα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι ένα στρώμα χρώματος είναι αρκετό για να ανακαινίσει ένα δωμάτιο. Συνδυάζοντας το βαμμένο κρεβάτι και το κομοδίνο μας με απαλά, ανάγλυφα αξεσουάρ και φυσικό ξύλο, δημιουργήσαμε έναν ήρεμο και χαλαρωτικό χώρο.

Related Products