Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Τάσεις 2021 – Witty

“Φέτος περισσότερο από ποτέ, όλοι χρειαζόμαστε μια δόση αισιοδοξίας και λίγη ενθάρρυνση. Αυτή ακριβώς είναι η τάση. Φωτεινή, πολύχρωμη, χαρούμενη και γεμάτη ευτυχία. Δημιουργεί στους τοίχους μία ευχάριστη νότα για να ανεβάσει τη διάθεση μας και να προσθέσει ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Είναι επίσης μια γιορτή της δημιουργικότητας και της διαφορετικότητας”.

-Justyna Korczynska, Στούντιο σχεδιασμού Crown

Αναζωογονητικό, χαρούμενο και λίγο… ασυνήθιστο.

Το Witty επηρεάζεται από την αισιοδοξία στο σχεδιασμό και το New London Fabulous Movement.

Μια γιορτή του χρώματος σε μια εποχή απλοϊκών αφηγήσεων, συρρικνωμένων οριζόντων ενώ είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, το Witty αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά σχεδιαστών που αναζητούν αποφασιστικά την ομορφιά, την πολυπλοκότητα και τη χαρά μπροστά σε ένα δυσμενές κλίμα.

Αυτή η τάση στολίζει συχνά το εξωτερικό πολλών αστικών κτιρίων, όπου τα σχέδια γιορτάζουν την πολυπολιτισμικότητα και την ποικιλομορφία, κάνοντας τους περαστικούς να νιώθουν αισιόδοξοι και θετικοί.

“Αυτή η συλλογή παιχνιδιάρικων χρωμάτων αντικατοπτρίζει μια φανταστική και κατάλληλη προσέγγιση στους εσωτερικούς χώρους. Με δυναμικούς τόνους, κάθε συνδυασμός επιτρέπει ένα συνδυασμό χρωμάτων που αγκαλιάζει την ατομικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ιδιαίτεροι χαρούμενοι χώροι. Είτε πρόκειται για κιτς έπιπλα ή για διασκεδαστικά συλλεκτικά αντικείμενα, αυτά τα χρώματα ενώνονται για να παράγουν μια εμφάνιση που προσθέτει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.”

-Neville Knott, Σύμβουλος Χρωμάτων Crown

«Κιτς και περίεργο, χαρούμενο και ξέγνοιαστο – το Witty είναι ένα στυλ που είναι πολύχρωμο και αισιόδοξο. Ένας συνδυασμός ζωντανών τόνων που χρησιμοποιούνται μαζί και δημιουργούν χώρους που είναι διασκεδαστικοί και ξεχωριστοί. Προσθέστε προσωπικά αντικείμενα ή αναπαλαιωμένα έπιπλα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

-Judy Smith, Σύμβουλος Χρωμάτων Crown

«Η παλέτα χρωμάτων της Witty είναι σίγουρα εδώ για να κάνει μια δήλωση. Η παλέτα αποτελείται από διάφορα φωτεινά και έντονα χρώματα, όλα σε ίσα μεταξύ τους καθώς έχουν την ίδια σημασία εδώ. Αυτά τα χρώματα δεν ανταγωνίζονται, αλλά συνεργάζονται για να δημιουργήσουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων. Προκαλούν τη δημιουργικότητα και τον παιχνιδιάρικο πειραματισμό με το χρώμα και είναι ιδανικά για τη δημιουργία τοιχογραφιών.

-Justyna Korczynska, Στούντιο σχεδιασμού Crown