Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Τάσεις 2021 – Cocoon

Ήρεμο, φυσικό, μοντέρνο και απλό,
η χρωματική τάση Cocoon μεταφέρει μια αίσθηση ηρεμίας

Το Cocoon είναι μία χρωματική τάση που σας αγκαλιάζει μέσω μίας παλέτας απαλών ουδέτερων τόνων, σε συνδυασμό με έπιπλα όπου σημαντικό ρόλο έχει το ύφασμα, τα μάλλινα σκεπάσματα και κουρτίνες. Σε αυτή την τάση δεν υπάρχουν σκληρές υφές ή γωνίες, μόνο καμπύλες και απαλές άκρες.

«Το Cocoon έχει να κάνει με την απλή ομορφιά – χωρίς υπερβολές, χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία και εστιάζει σε στρογγυλεμένα σχήματα και καμπύλες, για να δημιουργήσει ένα ήρεμο σκηνικό στο σπίτι σας. Όλα τα χρώματα, τα σχήματα και τα υλικά, προσφέρουν ηρεμία και θαλπωρή»

Judy Smith, Σύμβουλος Χρωμάτων Crown

Στην εποχή του Covid-19 όπου οι άνθρωποι παραμένουν ανήσυχοι για σοβαρά θέματα όπως η υγεία, η οικογένεια, η εργασία και το οικονομικό, είναι σημαντικό να μπορούν να βρίσκουν ηρεμία και δύναμη μέσα από το χρώμα. Ο πιο ιδανικός χώρος για αυτό είναι το σπίτι μας όπου μαζί με την οικογένεια μας, δημιουργούμε ένα ασφαλές «καταφύγιο».

«Για να αποφύγουμε τις ανησυχίες μας, μερικές φορές χρειαζόμαστε έναν ήσυχο και χαλαρωτικό χώρο. Ένα ασφαλές καταφύγιο για να «κρυφτούμε», να είμαστε άνετοι και να μας κάνει να νιώσουμε ασφαλείς. Η τάση Cocoon μας προσφέρει όλα αυτά. Τα χρώματα είναι ζεστά και ευαίσθητα, όλα τα σχήματα είναι μαλακά και στρογγυλεμένα. Υπάρχει μια απαλότητα στην τάση Cocoon».

Justyna Korczynska, Crown Design Studio

«Αυτή η τάση χρώματος θέλει να σας προσφέρει την αίσθηση άνεσης. Συνδυάζοντας απαλούς τόνους από πέτρα, πηλό και πράσινο, δημιουργείται μια ζεστή περιβάλλουσα ομορφιά, μέσα σε ένα χώρο που λειτουργεί ως καταφύγιο από τον έξω κόσμο. Τα μαλακά έπιπλα, τα απλά αξεσουάρ και τα υφάσματα, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα γαλήνιο εσωτερικό χώρο χωρίς εντάσεις».

Neville Knott, Σύμβουλος χρώματος Crown

«Η παλέτα χρωμάτων Cocoon βασίζεται σε απαλά ζεστά ουδέτερα και ευαίσθητα ροζ. Το απαλό πράσινο και οι πλούσιες αποχρώσεις μπεζ, προσθέτουν ενδιαφέρον και εισάγουν μια πινελιά χρώματος σε αυτή την απλή παλέτα. Αυτή η συλλογή χρωμάτων είναι πολύ εύκολη στην επεξεργασία, καθώς κάθε απόχρωση έχει απαλή ομορφιά και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο χρώμα για τη δημιουργία ήσυχων και άνετων χώρων. Όταν χρησιμοποιείται με άλλες αποχρώσεις στην παλέτα, μπορούν να προστεθούν περισσότερα χρώματα στο δωμάτιο χωρίς να σπάει η ησυχία αυτού του χώρου».

Justyna Korczynska, Crown Design Studio

Σχετικά Προϊόντα: