Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις SS 2022 – Reset

Βυθιστείτε στο απέραντο μπλε!

Η χρωματική τάση Reset σας προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να νιώσετε την ζεστασιά του ήλιου, να απορροφήσετε τις μυρωδιές του γιασεμιού και του λεμονιού και να παρασυρθείτε από τις κινήσεις του νερού που μας αγκαλιάζει.

Τα διαφορετικά μπλε ρέουν από το ένα στο άλλο σε αυτή την παλέτα χρωμάτων νερού, που βοηθάει στη δημιουργία ενός θετικού αποτελέσματος στην ευεξία μας. Θερμές ώχρες, αμμώδεις αποχρώσεις και υφές καραβόπανου, επαναφέρουν την ισορροπία με την οργανική φυσικότητα.

«Αυτή η τάση θυμίζει την καλύτερη θέα που κόβει την ανάσα στους πιο αλησμόνητους προορισμούς. Νοιώστε τη θερμή λάμψη του φωτός πάνω στη δροσερή ροή της θάλασσας. Τα μπλε ρέουν από το ένα στο άλλο σε αυτή την παλέτα χρωμάτων νερού, κάτι που βοηθάει στη δημιουργία ενός θετικού αποτελέσματος στην ευεξία μας».

– Lisa Miller, Senior Graphic Designer

«Θερμά και γήινα ουδέτερα χρώματα λειτουργούν σε αρμονία με τα χαλαρωτικά μπλε της Reset, της τάσης μας που έχει εμπνευστεί από την απόδραση και τα απλά πράγματα. Η Reset ενθαρρύνει τους ανθρώπους να έχουν επίγνωση και να ζούνε τη στιγμή, με την απαλή και ήρεμη χρωματική παλέτα που αναπαράγει το χαλαρωτικό και γαλήνιο συναίσθημα που προσφέρει ο ωκεανός».

– Neville Knott, Crown Colour Consultant

«Ο συνδυασμός χρωμάτων Reset με τα ψυχρά του μπλε και τις θερμές αμμώδεις αποχρώσεις του, είναι η τέλεια αρμονία των αντίθετων. Τα χρώματά του μας θυμίζουν το δροσερό αεράκι, τα κρύα νερά, όπως και τη ζεστή άμμο και τον ήλιο του δειλινού στο δέρμα μας και αποτελούν μία χαλάρωση για τις αισθήσεις».

– Mareike Necke, Colour Consultant της ELLE DECORATION Crown Germany

«Απαλή, συνειδητή παλέτα χρωμάτων με κυανό χρώμα για τόνωση. Αυτό είναι το νέο Μεσογειακό στυλ με μια χρωματική παλέτα γήινων, αμμωδών φυσικών χρωμάτων και αιθέριων μπλε που αντανακλούν τη φυσική όψη της άμμου και του ουρανού».

– Kathryn Lloyd, Crown Colour Specialist