Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις AW 2022 – Altered

Το Altered έχει να κάνει με το να είσαι εκφραστικός, απρόβλεπτος και να σπας τα όρια της παραδοσιακής τάξης.

Πολύχρωμη και εκφραστική, αυτή η τάση προσκαλεί το παιχνίδι στους εσωτερικούς μας χώρους με μια αναβιωμένη χρωματική παλέτα της δεκαετίας του 1970 με απαλές εκλεκτικές αποχρώσεις, οι οποίες είναι εκλεπτυσμένες, αλλά και διασκεδαστικές! Συνδυάζοντας την πρωτοπορία, μέσα από παιχνιδιάρικα έργα τέχνης και ζωγραφίζοντας περιοχές που συχνά είναι απροσδόκητες, αυτή η τάση μας επιτρέπει να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας μέσω του χρώματος και εξερευνά αντισυμβατικές ιδέες στους εσωτερικούς χώρους με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

«Θέλαμε να αποτυπώσουμε την ελευθερία της έκφρασης, το αντισυμβατικό και το σπάσιμο των ορίων. Η μπογιά και το χρώμα εμφανίζονται σε απροσδόκητα σημεία. Επιλέξαμε σκόπιμα να ξεφύγουμε από τη γεωμετρία του δωματίου και να δώσουμε έμφαση σε περιοχές που συνήθως αγνοούνται ή αποτελούν δεύτερη σκέψη».

Kathryn Lloyd – Ειδικός Χρώματος Crown

«Το Altered αντιπροσωπεύει την αντισυμβατικότητα, την πολυχρωμία και την αισιοδοξία. Οι απαλές παστέλ αποχρώσεις είναι φανταστικές για την ευεξία μας και ανεβάζουν τη διάθεσή μας. Συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους και είναι το τέλειο συνοδευτικό για τοίχους γκαλερί. Τα χρώματα θα κρατήσουν ζωντανό το παιδί που κρύβετε μέσα σας».

Mareike Nacke – Σύμβουλος χρωμάτων Crown