Προϊόντα & Υπηρεσίες, Προτάσεις & Λύσεις

Ταράτσα που μαζεύει κατά τόπους λιμνάζοντα νερά; Δώστε οριστική λύση με το ISOFLEX HYBRID

Στη χώρα μας, οι ταράτσες με ανεπαρκείς κλίσεις συνιστούν ίσως τις πιο συχνές περιπτώσεις ταρατσών. Αν η ταράτσα δεν έχει σωστές κλίσεις τότε μαζεύει για μικρό χρονικό διάστημα κατά τόπους λιμνάζοντα νερά, τα οποία καταπονούν τη στεγανωτική στρώση και μειώνουν κατά πολύ το χρόνο ζωής της.

Η ISOMAT, με την υψηλή ποιότητα που διακρίνει όλα της τα προϊόντα, δημιούργησε για αυτές τις περιπτώσεις ταρατσών το ISOFLEX HYBRID, το νέο, υβριδικό, επαλειφόμενο, ελαστομερές, στεγανωτικό ταρατσών, με βάση ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες, που έχει μεγάλη αντοχή στα λιμνάζοντα νερά. Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις, τον παγετό και τη φθορά του χρόνου. Για το λόγο αυτό, αποτελεί και μία ιδανική επιλογή για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που φτάνουν μέχρι και τους -20ºC.

Κατά την εφαρμογή του, το ISOFLEX HYBRID σχηματίζει μία ενιαία, ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Επιπλέον, συμβάλλει στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας, καθώς χάρη στην ηλιακή ανακλαστικότητα που έχει, κρατάει χαμηλή τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της ταράτσας σας. Για το λόγο αυτό, το ISOFLEX HYBRID μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών.

Συνιστά μία εξαιρετική λύση για τα δύσκολα σημεία στεγανοποίησης, όπως γωνίες, ακμές, και ενώσεις με ταρατσομόλυβα, αλλά και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε ταράτσες, πάντοτε με τη χρήση οπλισμού. Διαθέτει άριστη πρόσφυση σε κάθε είδους υπόστρωμα, ομαλό ή μη, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε παλιές στεγανωτικές στρώσεις. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο με τη σήμανση CE, ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος, σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-2.

Δείτε το προϊόν:

Related Products