Προτάσεις & Λύσεις

Αντιμετώπιση μούχλας σε κουζίνα και μπάνιο

Πολλές φορές η σιλικόνη που εφαρμόζεται στα σημεία συναρμογής των αρμών με τα είδη υγιεινής, αλλά και στις ενώσεις των τοίχων με τους πάγκους κουζίνας και μπάνιου, αλλοιώνεται με τον χρόνο, ξεφτίζει και μαυρίζει, λόγω της επίδρασης των αλάτων, της υγρασίας και του σαπουνιού.

Το αποτέλεσμα μιας μουχλιασμένης σιλικόνης εκτός από μια άσχημη εικόνα, περιέχει μικροοργανισμούς και μικρόβια, επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Ωστόσο η αντικατάσταση της μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα.

Προετοιμασία επιφάνειας

Το παλιό σφραγιστικό σιλικόνης αφαιρείται και φροντίζεται το τελικό υπόστρωμα να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από σκόνες, λίπη, σαθρά υλικά κλπ.  Για μείωση των υπολειμμάτων του υλικού και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, είναι καλύτερο να εφαρμοστεί χαρτοταινία στις δύο πλευρές της ένωσης στην οποία θα εφαρμοστεί το σφραγιστικό.

Διαδικασία εφαρμογής

Το αντιμουχλικό σφραγιστικό ANTI-FUNGAL BATH AND KITCHEN παρουσιάζει εξαιρετική ελαστικότητα και είναι έτοιμο προς χρήση. Εφαρμόζεται με σταθερή παροχή, οδηγώντας την συσκευασία του υλικού υπό γωνία 45ο ως προς τον άξονα των ενώσεων που πρόκειται να σφραγιστούν.  Ακολούθως  το σφραγιστικό εξομαλύνεται όσο ακόμα είναι νωπό με τη βοήθεια μιας σπάτουλας.  Η χαρτοταινία αφαιρείται και το σφραγιστικό φροντίζεται να μην εκτεθεί στο νερό για τις επόμενες 24 ώρες τουλάχιστον.

Related Products