Χρώμα & Διακόσμηση

Χρωματικές Προτάσεις 2021 – Layers

Ένας εορτασμός των συναρπαστικών τεχνολογικών και κατασκευαστικών προόδων που έχουν επιτευχθεί από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, η τάση Layers (επίπεδα) περιλαμβάνει μια αναφορά στην ολοένα και πιο δημοφιλή τάση της μοντέρνας modular αρχιτεκτονικής και των χυτευμένων, πολυεπίπεδων αντικειμένων που δημιουργούν μια αίσθηση ρευστότητας.

Τα έπιπλα κατασκευάζονται από επίπεδα χρωματιστού ξύλου, με καρέκλες να έχουν σχηματιστεί σαν κορδέλες, και γλυπτά χωρίς γωνίες κατασκευασμένα από fordite, ένα υλικό που αποτελείται από παλιά χρώματα αμαξιών εφαρμοσμένα ως αλλεπάλληλα επίπεδα. Τα κτήρια μοιάζουν με οφθαλμαπάτες, με ρευστές και καμπυλωτές γραμμές, που φαίνεται σαν να διπλώνουν η μία πάνω στην άλλη. Τα επίπεδα αυτής της τάσης συλλήφθηκαν μέσα στην εφαρμογή χρωμάτων της φωτογραφίας. Η εμφάνιση επιπέδων χρωμάτων με την παλέτα έντονα επηρεασμένη από τα σχέδια που βλέπουμε

«Εμπνευσμένη από πτυχές της αρχιτεκτονικής, αυτή η συλλογή χρωμάτων αποτυπώνει τη σχέση μεταξύ δομών που καθορίζουν και παρουσιάζουν δημιουργικές λύσεις. Αυτή η παλέτα προβάλλει την ένταση που υπάρχει μεταξύ των χρωμάτων για να δημιουργήσει ένα δυναμικό μοτίβο που εμπλέκεται με τις γραμμικές διαστάσεις ενός χώρου».

Neville Knott, Crown Colour Consultant