Προτάσεις & Λύσεις

Στεγάνωση πισίνας & επικάλυψη με πλακάκια

Η επικάλυψη της τελικής επιφάνειας της πισίνας με πλακάκια προσφέρει ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΠΙΣΙΝΕΣ

Οι πισίνες, είτε σε εξωτερικό χώρο είτε σε εσωτερικό, αποτελούν τις πολυτελείς εγκαταστάσεις που θα κάνουν ένα ξενοδοχείο να ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των επισκεπτών. Για την κατασκευή τους πρέπει να τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι υψηλής αισθητικής, άρτιας λειτουργικότητας και να χρειάζεται περιορισμένες εργασίες συντήρησης. Η ISOMAT έχει αναπτύξει μία σειρά ολοκληρωμένων συστημάτων για την κατασκευή πισίνων, τα οποία περιλαμβάνουν προϊόντα για:

  • τη φάση της σκυροδέτησης και την κατασκευή του φορέα της
  • την επισκευή και εξομάλυνση της επιφάνειας της πισίνας για τη διαμόρφωση ενός ομαλού και σταθερού υποστρώματος
  • τη στεγανοποίηση
  • την τελική της επικάλυψη

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ & ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Η επικάλυψη της τελικής επιφάνειας της πισίνας με πλακάκια προσφέρει ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια ζωής. H στεγανωτική στρώση στην περίπτωση αυτή εφαρμόζεται πίσω από τα πλακάκια και πρέπει να προσφέρει τα εξής:

  • Υψηλή ελαστικότητα, λόγω της καταπόνησής της από συστολοδιαστολές
  • Μεγάλη αντοχή στον χρόνο, καθώς η θέση της ανάμεσα στα δομικά στοιχεία της πισίνας καθιστά οποιαδήποτε μελλοντική επέμβαση δύσκολη και δαναπηρή
  • Ισχυρή πρόσφυση στο υπόστρωμα
  • Αντοχή σε πιθανές αρνητικές πιέσεις νερού, όταν είναι άδεια

Η κόλλα πλακιδίων που θα επιλεχθεί πρέπει να έχει μεγάλη ελαστικότητα και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, στο νερό της πισίνας και στα χημικά που αυτό περιέχει.

Ο αρμόστοκος πλακιδίων πρέπει να είναι υδαταπωθητικός και με αντοχή τόσο στα χημικά του νερού της πισίνας όσο και σε αυτά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της.

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ & ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

4. Αρμολόγηση με τον έγχρωμο τσιμεντοειδή αρμόστοκο πλακιδίων

MULTIFILL EPOXY THIXO

3. Κόλληση πλακιδίων με την ιδιαίτερα εύκαμπτη κόλλα C2 TE S2 ISOMAT ΑΚ-25

2. Στεγάνωση με το ελαστικό επαλειφόμενο κονίαμα

AQUAMAT-ELASTIC

1. Τσιμεντοκονία

Related Products