Προϊόντα & Υπηρεσίες

Ισχυρά σφραγιστικά μπάνιου για αποτελεσματική στεγάνωση του μπάνιου σας

Το μπάνιο σας είναι κάτι περισσότερο από ένας λειτουργικός χώρος, είναι ένα καταφύγιο καθαριότητας και άνεσης. Η διασφάλιση ότι παραμένει πεντακάθαρο και χωρίς υγρασία είναι απαραίτητη. Γνωρίστε τα ισχυρά στεγανωτικά της Saber και τα πλεονεκτήματά τους και κάντε την κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες στεγανοποίησης του μπάνιου.

Το Elasto Neutral είναι ένα ουδέτερο σφραγιστικό σιλικόνης ενός συστατικού ουδέτερου οξίμου σκλήρυνσης, ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές σφράγισης και συγκόλλησης.

  • Οι αντιμυκητιακές ιδιότητες του Elasto Neutral κρατούν αυτούς τη μούχλα και τους μύκητες μακριά, εξασφαλίζοντας ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον.
  • Προσφέρει υψηλή ελαστικότητα, επιτρέποντάς του να κάμπτεται και να προσαρμόζεται στις φυσικές κινήσεις των επιφανειών του μπάνιου σας χωρίς να χάνει τις στεγανωτικές του ιδιότητες.
  • Το Elasto Neutral δεν υπερέχει μόνο σε εσωτερικούς χώρους, αλλά αποδίδει θαυμάσια και σε εξωτερικούς χώρους, χάρη στην υψηλή αντοχή του στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Το Elasto Gold Acetoxy είναι αντιμυκητιακό στεγανωτικό σιλικόνης με ακετοξυ-σκλήρυνση για χρήση γενικής χρήσης.

  • Το Elasto Gold Acetoxy διαθέτει αντιμυκητιακές ιδιότητες, καθιστώντας το έναν τρομερό αντίπαλο κατά της μούχλας και των μυκήτων στο μπάνιο σας.
  • Ένα από τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζουν είναι η εξαιρετική του πρόσφυση. Το Elasto Gold Acetoxy σχηματίζει έναν ισχυρό, ανθεκτικό δεσμό με διάφορες επιφάνειες, εξασφαλίζοντας αποτελέσματα μακράς διάρκειας.
  • Είναι ανθεκτικό στο όζον, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ακραίες θερμοκρασίες, διασφαλίζοντας ότι διατηρεί την ακεραιότητά του ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα.

Το ANTI-FUNGAL BATH AND KITCHEN  είναι ένα στεγανωτικό σιλικόνης γνωστό για τις ισχυρές του ιδιότητες κατά της μούχλας.

  • Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το στεγανωτικό είναι ένας ακλόνητος υπερασπιστής κατά της μούχλας και των μυκήτων.
  • Είναι κατασκευασμένο από 100% πολυμερές σιλικόνης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας απόδοση σφράγισης.
  • Το ANTI-FUNGAL BATH AND KITCHEN δεν γερνάει γρήγορα. Είναι ανθεκτικό στη γήρανση, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ακραίες θερμοκρασίες.

 

Με τα στεγανωτικά της Saber έχετε τη δύναμη να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε μια καθαρή όαση χωρίς μούχλα. Αυτά τα ισχυρά στεγανωτικά όχι μόνο παρέχουν εξαιρετική προστασία, αλλά προσφέρουν επίσης ευελιξία και ανθεκτικότητα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Related Products