Προϊόντα & Υπηρεσίες

“Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω στις κατοικίες” επιλέγοντας τα πιστοποιημένα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM

Όσο περνάει ο χρόνος δημιουργείται πιο επιβεβλημένα η ανάγκη θερμομόνωσης τόσο των νέων κτιρίων όσο και η ενεργειακή αναβάθμιση των παλαιών κτιρίων.

Στα παλαιότερα χρόνια μια τέτοια πρόβλεψη δεν ήταν αναγκαία. Με την μείωση των διαθέσιμων αποθεμάτων των συμβατικών καυσίμων και την καταστροφή του περιβάλλοντος από την καύση τους, είναι απαραίτητη η εφαρμογή νέων έξυπνων τρόπων δόμησης που εξοικονομούν ενέργεια. Μια τέτοια επιλογή είναι τα πιστοποιημένα συστήματα θερμομόνωσης της ISOMAT “ISOMAT THERMOSYSTEM”.

Τόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και οι ίδιες οι κυβερνήσεις ενθαρρύνουν την ενεργειακή αναβάθμιση των παλαιών κτιρίων με επιδότηση σημαντικού μέρους της συνολικής δαπάνης. Το σχέδιο “Εξοικονομώ-Αναβαθμίζω” θα προσφέρει ποσοστό χορηγίας 45% με μέγιστο ποσό €2.250 στις επιλέξιμες δαπάνες και αν συνδυαστεί με εγκατάσταση φωτοβολταικών τότε το ποσό αυξάνεται στο 55% με μέγιστο ποσό τις €2.750. Είναι ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα και ενέργεια και παράλληλα να μειώσετε τα λειτουργικά έξοδα του σπιτιού σας. Επίσης, ανακαινίζεται η όψη του σπιτιού σας και αυξάνεται η συνολική εμπορική του αξία. Τα προϊόντα που εφαρμόζονται διατηρούν τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες σε βάθος χρόνου δημιουργώντας μια μόνιμη λύση θερμομόνωσης. Ακόμα, προστατεύετε το περιβάλλον μειώνοντας την εκπομπή ρυπογόνων ουσιών.

Για συμμετοχή στο Σχέδιο υπάρχουν 3 επιλογές ολοκληρωμένων συστημάτων θερμοπρόσοψης με καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Το ISOMAT THERMOSYSTEM CLASSIC που είναι η οικονομική επιλογή, το ISOMAT THERMOSYSTEM PREMIUM το οποίο αποτελεί την ιδανική πρόταση για προσόψεις με υψηλές απαιτήσεις και το ISOMAT THERMOSYSTEM XPS που προσδίδει μεγάλες μηχανικές αντοχές και αντοχή στις κρούσεις.

Όλα τα παραπάνω συστήματα θερμομόνωσης είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το ETAG 004, το οποίο είναι σημαντικό για την διασφάλιση της συμβατότητας όλων των προϊόντων που θα εφαρμοστούν στην τοιχοποιία και έχουν περάσει όλους τους απαιτητικούς εργαστηριακούς ελέγχους που καθορίζονται από Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα συστήματα αυτά έχουν εύκολη και γρήγορη εφαρμογή προσφέροντας υψηλή ενεργειακή απόδοση και θερμική άνεση ολόχρονα. Αποτελούν την ιδανική λύση για να επωφεληθείτε από τα προνόμια του Σχεδίου και να αναβαθμίσετε οικονομικά την κατοικία σας.

“Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω στις κατοικίες” επιλέγοντας τα πιστοποιημένα συστήματα ISOMAT THERMOSYSTEM.

Σχετικά Προϊόντα