Προϊόντα & Υπηρεσίες, Χρώμα & Διακόσμηση

Γίνετε δημιουργικοί με το Chalkboard Paint από την RustOleum

Ανακαλύψτε την τελευταία τάση στην διακόσμηση σπιτιού με μαυροπίνακα. Όποιος και αν είναι ο σκοπός σας, η δημιουργία του δικού σας μαυροπίνακα είναι τόσο εύκολη όσο ένα παιδικό παιχνίδι με το Chalkboard της Rust-Oleum.

Υπάρχει διαθέσιμο και σε σπρέι.

Ο πίνακας κιμωλίας δεν είναι απαραίτητα μόνο για χρήση σε παιδικό υπνοδωμάτιο. Χρωματίστε τοίχους, έπιπλα και αξεσουάρ για να τα μετατρέψετε σε μια επιφάνεια που μπορείτε να ζωγραφίσετε οτιδήποτε. Για μεγαλύτερες επιφάνειες προτιμήστε το χρώμα μαυροπίνακα με πινέλο. Δώστε στα παιδιά σας το χώρο για να σχεδιάσουν πόλεις και πλανήτες καλύπτοντας έναν ολόκληρο τοίχο με Chalkboard Paint. Έτσι δημιουργείται ένας πραγματικά μοναδικός χαρακτηριστικός τοίχος που δεν θα περνάει απαρατήρητος.

Ψεκάστε γυάλινα δοχεία αποθήκευσης με Chalkboard Paint για μια μοντέρνα κουζίνα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήστε το δικό σας οικογενειακό σημειωματάριο με το βάψιμο ενός λεπτού κομματιού MDF χρησιμοποιόντας το Chalkboard Paint Spray και προσθέτοντας ένα περίτεχνο πλαίσιο στα εξωτερικά άκρα. Κρεμάστε το στον τοίχο ή κρατήστε το στο γραφείο σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσεται ξανά κανένα ραντεβού.

Για ένα έπιπλο που παρέχει τον τέλειο συνδυασμό πρακτικότητας και αποθήκευσης, εφαρμόστε μερικές στρώσεις χρώματος μαυροπίνακα σε ένα συρτάρι. Σημειώστε στο μπροστινό μέρος του κάθε συρταριού τι περιέχει, σκετσάρετε ένα vintage floral σχέδιο στο ντουλάπι ή χρησιμοποιήστε το για να απασχοληθούν τα παιδιά όταν εργάζεστε από το σπίτι.

Για μια εναλλακτική επιφάνεια μαυροπίνακα, γιατί να μην δοκιμάσετε το Rust-Oleum Magnetic Chalkboard Paint και να δημιουργήσετε ένα φινίρισμα ανθεκτικό στην τριβή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μαγνητική επιφάνεια μαυροπίνακα που καθαρίζεται εύκολα.

Related Products