Προϊόντα & Υπηρεσίες

Προστατεύει, φροντίζει, διακοσμεί το ξύλο

Ίσως το μοναδικό προϊόν στο χώρο που παρέχει 8 χρόνια ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Επαναστατικό, με την τεχνολογία IMPREGNANT (λάδι και εμποτισμός μαζί)
Καινοτόμο με ματ φινίρισμα WOODTOUCH, διατηρεί τη φυσική όψη του ξύλου

Γνωρίστε το Woodtouch Impregnant της V33. Ένα καινοτόμο, υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού, που ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία από τη UV ακτινοβολία και τον καιρό. Ενδείκνυται για σκληρά ξύλα και προστατεύει επαρκώς από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη βροχή και στην υγρασία.

Περιέχει anti-UV πρόσθετα για μακροχρόνια προστασία από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία. Προστατεύει το ξύλο από το γκριζάρισμα ή το μαύρισμα.

Χωρίς ορατό φιλμ, διατηρεί την αρχική υφή του ξύλου. Το φινίρισμα Woodtouch δεν επηρεάζει τη φυσική αίσθηση του ξύλου, ενώ προσφέρει δυνατότητες μοντέρνας διακόσμησης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Anti-Drop (δεν στάζει): Το πινέλο συγκρατεί την σωστή ποσότητα προϊόντος με αποτέλεσμα να μην στάζει ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνειες ή σε οροφές. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει ομοιόμορφο άπλωμα και εύκολη εφαρμογή.

Εύκολη συντήρηση: Δεν απαιτείται να τριφτεί η επιφάνεια μέχρι το γυμνό ξύλο και εφαρμόζεται ξανά απευθείας σε μία και μοναδική επίστρωση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Ξύλινες επενδύσεις, παντζούρια, στέγαστρα (κατασκευές σε κήπο, πισίνα, χώρους στάθμευσης)
  • Για ευρωπαϊκή και εξωτική ξυλεία
  • Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και κάθετες επιφάνειες

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Το ξύλο πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό.
  • Ιδανικό για γυμνό ξύλο και νέες ξύλινες επιφάνειες: Γυαλοχαρτίζεται ελαφρά ώστε να δημιουργηθεί μια λεία επιφάνεια και να απομακρυνθεί η σκόνη. Συνιστάται η εφαρμογή ασταριού πρόληψης και θεραπείας της V33.
  • Ανακαίνιση παλαιών εμποτισμένων ξύλων: Βουρτσίστε την επιφάνεια για να απομακρύνετε τυχόν αποκολλημένα υλικά. Επιλέξτε μια απόχρωση ελαφρώς πιο σκούρα από την αρχική απόχρωση.
  • Σκληρό ξύλο ή/και δύσκολες επιφάνειες (δρυς, καστανιά, πεύκο): Αραιώστε με 10% νερό για την πρώτη στρώση. Εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση χωρίς αραίωση.