Παρουσίαση Neverwet
Παρουσίαση Neverwet
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού προϊόντος NEVERWET του Αμερικανικού κολοσσού Rust-Oleum από την Εταιρεία Hadjiyiannis. H παρουσίαση έγινε στο Superhome Center στη Λεμεσό και εντυπωσίασε το κοινό που είδε στην πράξη τη χρήση του επαναστατικού σπρέι το οποίο μετά την τεράστια επιτυχία που είχε σε Αμερική, Αγγλία, άλλες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, τώρα βρίσκεται στη διάθεση και της κυπριακής αγοράς. 
 
Πρόκειται για ένα προϊόν που κάνει αυτό που υπόσχεται το όνομά του. Δηλαδή μας επιτρέπει να κάνουμε αδιάβροχο οποιοδήποτε αντικείμενο, αρκεί να το ψεκάσουμε μ' αυτό. Το NeverWet έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε ποικιλία επιφανειών, δημιουργώντας ένα υπερυδρόφοβο εμπόδιο που απωθεί το νερό. Όταν το νερό φτάνει σ' αυτό, σχηματίζει σφαιρίδια που κυλούν και απομακρύνονται από την επιφάνειά του χωρίς να προσκολλούνται.
 
Πρόκειται για μία ιδιότητα που αναφέρεται συχνά ως Lotus effect (το φαινόμενο του λωτού), έχοντας ως παράδειγμα την ιδιότητα των φύλλων του λωτού, που λόγω της υδρόφοβης επιφάνειάς τους, δεν αφήνουν το νερό να απλώνεται πάνω στην επιφάνειά τους, αλλά να σχηματίζει σφαίρες έχοντας όσον δυνατόν λιγότερη επαφή με αυτή.
 
Με το NeverWet μπορούμε εύκολα και οικονομικά να προστατεύουμε ένα τεράστιο φάσμα υλικών για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και εφ’ όρου ζωής, ανάλογα με τις συνθήκες. Από παπούτσια μέχρι έπιπλα και ταπετσαρίες, επιλεγμένα σημεία στο αυτοκίνητο, μοτοποδήλατα, πάγκους κουζίνας, όπου υπάρχει νερό και υγρασία. Για μέταλλα, ξύλα, μπετόν, πλαστικά, PVC, αλουμίνιο, δέρμα και αρκετά άλλα υλικά.
 
Το kit του NeverWet αποτελείται από δύο διαφορετικά σπρέι, τα οποία βοηθούν στη δημιουργία ενός στρώματος βάσης και μίας επικάλυψης. Το δοκιμάσαμε και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.