Έκρηξη χρωμάτων σε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση
Έκρηξη χρωμάτων σε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση
Στα πλαίσια των γυναικείων καλλιστείων "Σταρ Κύπρος 2015" που προβάλλεται από το κανάλι MEGA Κύπρου, πραγματοποιήθηκε μία πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα φωτογράφηση, σε μία δύσκολη δοκιμασία των διαγωνιζομένων κοριτσιών. Συγκεκριμένα, οι κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν φυσιολογικά στο φακό, καλύπτοντας το στήθος τους με τα χέρια, ενώ... κύματα μπογιάς έπεφταν με δύναμη στο πρόσωπο και στο σώμα τους.
 
Ήταν για ένα δύσκολο εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κάτι που κατέπληξε τους κριτές, το κοινό και τους τηλεθεατές στη ζωντανή εκπομπή του "Σταρ Κύπρος" που ήταν αφιερωμένη στη EUROPA DONNA Κύπρου και την ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.
 
Η φωτογράφιση έγινε λίγες μέρες νωρίτερα στον εκθεσιακό χώρο της Εταιρείας Hadjiyiannis στη Λεμεσό. Η άρτια οργάνωση από την παραγωγή και την εταιρεία Hadjiyiannis, η άψογη συνεργασία των κοριτσιών και ο επαγγελματισμός όλων των συντελεστών, συνέβαλαν για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της φωτογράφησης, μετά από μια κουραστική αλλά ευχάριστη και δημιουργική ημέρα.
 
Τα εντυπωσιακά και φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον χρώματα της Crown Paints, μαζί με τα πανέμορφα κορίτσια του "Σταρ Κύπρος 2015", έδωσαν τις καθοριστικές πινελιές για την επιτυχία της φωτογράφησης.
 
Η Εταιρεία Hadjiyiannis, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Crown Paints αλλά και άλλων μεγάλων ονομάτων στο χώρο όπως Sandex, Rust-Oleum, V33, Valpaint, Mercola, Decofix κ.α. ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκπομπής, καθώς επίσης τη EUROPA DONNA Κύπρου.
 
Στο πιο κάτω video, παρουσιάζονται όλα  όσα συνέβηκαν... πίσω από τις κάμερες στην πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα φωτογράφηση - δοκιμασία των διαγωνιζομένων κοριτσιών.