Χρωματικές Τάσεις: Patterned Landscape

“Η τάση Patterned Landscape προέκυψε από την ομορφιά των αεροφωτογραφιών ενός αγροτικού τοπίου, όπου η όλη σύνθεση δημιουργεί την τελική εικόνα στην πιο φυσική της μορφή. Μια επιρροή που γεννιέται από τη συνεχιζόμενη επιθυμία μας να φέρουμε τη φύση στους εσωτερικούς μας χώρους, μία τάση που ενισχύει την ανάγκη μας να επιστρέφουμε στις ρίζες μας και να… αναπνέουμε”.

Μια εναέρια θέα της εξοχής, αποκαλύπτοντας τα πρότυπα της φύσης από ψηλά. Η πρόταση Patterned Landscape, μας ενθαρρύνει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να εκτιμήσουμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Τα δροσερά πράσινα και τα γαλακτώδη καφέ χρώματα, συνδυάζονται αρμονικά με λευκούς και χάλκινους τόνους, για να προσθέσουν υφή και να φέρουν το τοπίο στη ζωή και στους τοίχους σας. Σχηματισμοί και αντιθέσεις, απεικονίζουν τη φύση, τη γη, ένα τοπίο του είναι μας…

Τα εντυπωσιακό μωσαϊκό των χρωμάτων, προσφέρεται για μία τολμηρή… δήλωση στο χώρο αλλά το πιο σημαντικό είναι, ότι αυτή η τάση μας ωθεί να δοκιμάσουμε μία νέα προοπτική και να δούμε τα πράγματα με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.

Εμφάνιση

Αυτή η τάση επανεξετάζει πως αντιδρούν τα τολμηρά πράσινα και οι γήινες αποχρώσεις σε ένα εντυπωσιακά περίπλοκο πρότυπο. Αποτελεί την ιδανική πρόταση αν θέλετε να προσθέσετε το δικό σας προσωπικό στίγμα άποψης, σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

 

“Η τάση Patterned Landscape προέκυψε από την ομορφιά των αεροφωτογραφιών ενός αγροτικού τοπίου, όπου η όλη σύνθεση δημιουργεί την τελική εικόνα στην πιο φυσική της μορφή. Μια επιρροή που γεννιέται από τη συνεχιζόμενη επιθυμία μας να φέρουμε τη φύση στους εσωτερικούς μας χώρους, μία τάση που ενισχύει την ανάγκη μας να επιστρέφουμε στις ρίζες μας και να… αναπνέουμε!

Η συνολική εμφάνιση είναι ζεστή, όμορφη, αλλά και μια απλοποιημένη έκφραση του αγροτικού τοπίου. Η έντονη χρήση του πράσινου αποτελεί το κλειδί, ενώ με την προσθήκη χάλκινων χρωμάτων, μπορείτε να προσθέσετε μία μοναδική αίσθηση τρισδιάστατης υφής”.

 

KATHRYN LLOYD

Σύμβουλος Χρωμάτων Crown Paints