EN GR
Topic image
Airbnb
Επένδυση για ακίνητα

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δώσετε στυλ και να αναβαθμίσετε τα σπίτια σας επαγγελματικά, σύμφωνα με τις νέες τάσεις για πελάτες Airbnb. Λίγες απλές και οικονομικές αλλαγές, μπορούν να μετατρέψουν το Airbnb σας, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Ο υπέρτατος σκοπός του κάθε ιδιοκτήτη Airbnb, είναι να κάνει το χώρο του πιο ευχάριστο και φιλόξενο.  Ότι μέγεθος και αν έχει, ο χώρος πρέπει να είναι ήρεμος και άνετος, γιατί οι γεμάτοι χώροι προκαλούν άγχος. Ήρθε η ώρα λοιπόν, να δώσετε στυλ και να αναβαθμίσετε τα σπίτια σας επαγγελματικά, σύμφωνα με τις νέες τάσεις για πελάτες Airbnb. Λίγες απλές και οικονομικές αλλαγές, μπορούν να μετατρέψουν το Airbnb σας, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.
 
Ακόμα και μια μικρή ιδιοκτησία μπορεί να γίνει ένας άνετος, φιλόξενος και λειτουργικός χώρος, ο οποίος θα οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες κρατήσεις. Ο έξυπνος και κατάλληλος σχεδιασμός, μπορεί να οδηγήσει σε ένα καλά σχεδιασμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα. Πιστεύουμε ότι η διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, δεν χρειάζεται να κοστίζει πολύ και αν αλλάξετε το χώρο σύμφωνα με μερικές συμβουλές μας, θα έχετε έναν χώρο, έτοιμο για τους πελάτες σας μέσω Airbnb.
 
Οι τρεις βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε είναι:
• Σχεδιάστε ανάλογα με τον περιβάλλοντα χώρο
• Εμπνευστείτε με τη βοήθεια των ειδικών μας
• Δημιουργήστε ένα παράγοντα που θα εντυπωσιάζει και θα ξεχωρίζει στις λίστες
 
Αν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα για να κερδίζετε  χρήματα με τα σπίτια σας, δείτε πιο κάτω κάποιες εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές:

Βάψιμο: Πριν από οτιδήποτε άλλο, ένας φρεσκοβαμμένος χώρος, αποτελεί βασικό συστατικό για να κάνετε το Airbnb πιο ελκυστικό. Φτιάξτε το τέλειο φόντο που θα δώσει μια ζωντανή πινελιά σε όλο το χώρο και θα φωτίσει τους τοίχους. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο αποτέλεσμα με φωτεινά χρώματα, δοκιμάστε τις όμορφες επιλογές από τη συλλογή τεχνοτροπιών μας όπως π.χ. Klondike και Klondike Light, οι οποίες είναι ενισχυμένες με μεταλλικά κομμάτια, που δημιουργούν σαγηνευτικούς μεταλλικούς τόνους. Αυτές οι απαλές μεταλλικές βαφές, θα δώσουν λάμψη και θα κάνουν πολύ μοντέρνους τους τοίχους. Πιστεύουμε ότι λίγη λάμψη πάντα είναι ευχάριστη οπτικά, επομένως δώστε στυλ στο Airbnb σας με αυτές τις βαφές με μεταλλικά και περλέ στοιχεία, τα οποία θα κάνουν το χώρο σας να ξεχωρίζει στις λίστες. Μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή είναι το Sabulador και το Sabulador Soft. Αφήστε τους διακοσμητές/πωλητές μας να σας βοηθήσουν να δώσετε αίγλη στους τοίχους σας και να εμπνεύσετε τους πελάτες σας.
 
Ταπετσαρίες: Ένας ενοικιαζόμενος χώρος για διακοπές, πρέπει να προσφέρει πάντοτε μία ευχάριστη εμπειρία και αν ψάχνετε αυτό το χαρακτηριστικό που θα κάνει το χώρο σας αξέχαστο, δοκιμάστε να βάλετε μια ταπετσαρία με ωραίο σχέδιο και υφή. Δημιουργήστε ένα ζεστό χώρο από τον οποίο δεν θα θέλουν να φύγουν οι επισκέπτες, επιλέγοντας ταπετσαρία από τη μεγάλη και όμορφη μας συλλογή
 
Αξεσουάρ: Αποτελούν ένα προσωπικό τρόπο για να δώσετε την ταυτότητα σας σε ένα χώρο. Απεικονίζουν το γούστο του ιδιοκτήτη και μπορούν να αλλάξουν το χώρο και να δώσουν την αίσθηση που επιθυμεί ο καθένας. Όσον αφορά το σχεδιασμό και την οπτική αντίληψη, τα αξεσουάρ μπορούν να δώσουν ισορροπία σε ένα σχεδιασμό. Μπορείτε να... παίξετε με τα χρώματα, τις υφές και τα σχέδια σε ένα απλό χώρο, βάζοντας π.χ. ένα καρό μαξιλάρι σε ένα απλό καναπέ ή καρέκλα. 
 
Τέχνη στον τοίχο: Θα ξαφνιαστείτε με το πώς η τέχνη στον τοίχο όπως ένας πίνακας ή μια τοιχογραφία, μπορούν να δώσουν στυλ σε ένα βαρετό και ανιαρό δωμάτιο. Μην αφήνετε τους τοίχους άδειους, κρεμάστε πίνακες ή δοκιμάστε τοιχογραφίες.
 
Προσθήκες που ξεχωρίζουν: Κάντε την κάθε γωνία κατάλληλη για φωτογραφία στα social media. Πλούσιες γραμμές και μεταξένιες πινελιές, μπορούν να κάνουν τον χώρο να ξεχωρίζει. 
 
Χαλιά: Χρησιμοποιήστε χαλιά με χνουδωτή υφή σε ζεστούς τόνους και τελειώματα, για να κάνετε το δωμάτιο πιο φιλόξενο. Τα μαξιλαράκια, τα χαλιά και οι ταπετσαρίες, πρέπει να είναι άνετα και λειτουργικά. Τα χαλιά δεν πρέπει να είναι μικρά και να κάνουν το χώρο να μην φαίνεται ενιαίος. Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλα, έτσι ώστε να τοποθετούνται τα  έπιπλα πάνω τους.
 
Το κόλπο του καθρέφτη: Οι καθρέφτες όλων των ειδών, δίνουν την αίσθηση που μεγαλώνει το χώρο.
 
Χρησιμοποιήστε μινιμάλ σχεδιασμό: Τα μικρά και ακριβά αντικείμενα και έπιπλα δίνουν ένα κύμα μεγαλείου. Τα δωμάτια με μινιμάλ σχεδιασμό δείχνουν ζεστά και άνετα. Μην φορτώνετε το χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να τον κάνετε να φαίνεται αποπνικτικός.
 
Καλή αποθήκευση: Ράφια, κοιλώματα στον τοίχο, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες και ντουλάπια, ακόμα και απλά άγκιστρα, είναι απαραίτητα για την αποθήκευση και τα χρειάζονται οι πελάτες σας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. 
 
Προσθέστε φύση: Προσθέστε στοιχεία της φύσης με τη μορφή αντικειμένων τέχνης ή πινάκων αλλά και πραγματικών φυτών για να ζωντανέψετε το χώρο, δίνοντας του μια δόση φρεσκάδας. Επίσης τα φυτά δίνουν το επιθυμητό χρώμα. 
 
Φως: Θυμηθείτε ότι ο καλός φωτισμός δίνει ένα αίσθημα ζεστασιάς. Τα φωτιστικά δαπέδου σε σκοτεινές γωνίες θα δώσουν ζωή στο δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε λάμπες, πορτατίφ και όλα τα είδη φωτιστικών.
 
Πράσινοι τοίχοι: Δεν έχετε κήπο; Ας φέρουμε την φύση μέσα. Έτσι μπορείτε να ανανεώσετε το εσωτερικό και να το κάνετε να φαίνεται πιο υγιές και ζωντανό. Οι πράσινοι τοίχοι δεν απαιτούν καθόλου χώρο.
 
Κάντε το Airbnb σας να μυρίζει όμορφα. Αλλάξτε τα παλιά στρώματα, τα καλύμματα των μαξιλαριών, τα χαλιά και άλλα. Χρησιμοποιήστε αρωματικά χώρου για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μην πάρετε άσχημες κριτικές εξαιτίας άσχημων μυρωδιών και βρωμιάς στον χώρο.  
 
Καταληκτικά, αν έχετε ένα μικρό χώρο, πρέπει να τον κάνετε λειτουργικό και άνετο ενώ παράλληλα να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών σας. Αποφύγετε να γεμίζετε τους χώρους σας με πολλά αντικείμενα. Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά, δημιουργήστε ζώνες και χρησιμοποιήστε άνετα έπιπλα, για να προσθέσετε ένα φιλόξενο συναίσθημα.